Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell Remake

Ubisoft utannonserar Splinter Cell Remake

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått över än åtta år sedan vi fick Splinter Cell: Blacklist, så de av oss som är stora fans av den fantastiska serien har väntat länge på ett nytt spel. Ubisoft har inte gjort det lättare genom att inkludera Sam Fisher i en handfull andra spel sedan dess och liksom antytt att det är saker i görningen utan att något hänt. Lyckligtvis är tiden för ouppfyllda drömmar och wannabe-insiders nu över.

Ubisoft har äntligen bekräftat att Ubisoft Toronto arbetar på en remake av originalspelet. Denna nya version kommer att använda Massives Snowdrop-motor (som visat sin storhet i både The Division 2, South Park: The Stick of Truth och Mario + Rabbids Kingdom Battle), så vi tror på utvecklarna när de säger att remaken kommer erbjuda häpnadsväckande ljuseffekter, superba animationer och många andra förbättringar när det gäller presentationen.

De av er som inte gillat ryktena om att Splinter Cell skulle få en öppen värld kan också slappna av, eftersom denna remake kommer att behålla originalets linjära narrativ. Visst, det låter som att miljöerna kommer att vara lite större och erbjuda fler alternativ, men målet är att behålla kärnan i spelupplägget samtidigt som man moderniserar spelkontroll, gameplay och liknande för att få det att leva upp till dagens standard.

En av anledningarna till att vi inte får veta något konkret utöver dessa detaljer, är att projektet fortfarande befinner sig i en mycket tidig utvecklingsfas. Faktum är att det är så tidigt att det här utannonserandet delvis gjordes för att sprida uppgifterna om projektet tillsammans med platsannonser för blivande anställda, vilka ska assistera Splinter Cell-veteraner med Splinter Cell Remake-utvecklingen.

Detta lämnar gott om utrymme för dig att dela med dig av dina tankar, så låt oss veta vad du hoppas ska förbättras/förändras i remaken och vad som borde lämnas i fred.

HQ
Splinter Cell Remake

Relaterade texter

0
Splinter Cell blir radiodrama på BBC

Splinter Cell blir radiodrama på BBC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft arbetar på en remake av det första Splinter Cell, men medan vi väntar på det kan vi uppleva Sam Fisher på ett helt nytt sätt. Mer specifikt som en del av ett...Loading next content