Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
lifestyle
The Crew Motorfest

Ubisoft utrustade Uber-förare med superbilar för att fira lanseringen av The Crew Motorfest

Vissa taxibesökare i London och Manchester fick lite av en överraskning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra veckan lanserade Ubisoft officiellt The Crew Motorfest, ett spel som tar spelare till den slående ön Oahu, Hawaii för att fira allt som rör bilar och motorsport. Vi har redan delat våra åsikter om spelet i vår recension här, men för att markera lanseringen av titeln såg Ubisoft också ut att överraska några taxi- och Uber-besökare i London och Manchester.

Som Top Gear rapporterar stärkte Ubisoft leden av Ubers bilerbjudanden och taxitjänster genom att ha en samling superbilar och hyperbilar tillgängliga att åka i. Konceptet kallades Crew Cabs och såg en McLaren Senna, en Bentley Continental GT, en Porsche 911 och en Chevrolet Corvette alla närvarande och överraskade några Uber- och taxianvändare under helgen.

Om det är så Ubisoft firar The Crew Motorfest lansering i Storbritannien, kan vi bara undra vad de har planerat för Assassin's Creed Mirage och Avatar: Frontiers of Pandora i slutet av året.

The Crew Motorfest
Detta är en annons:

Relaterade texter

The Crew MotorfestScore

The Crew Motorfest

RECENSION. Skrivet av Conny Andersson

The Crew omlokaliseras från ett vidsträckt Amerika till en festival på Hawaii i ett spel som sneglar både en och två gånger på Forza Horizon 5...Loading next content