Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Blacklist

Ubisoft-chef kämpar för att få göra nytt Splinter Cell

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utan att utannonsera något nytt Splinter Cell, får man väl ändå säga att det varit mer liv och rörelse kring serien än på länge de senaste två åren, med flera uttalanden och ett Sam Fisher-gästspel i Ghost Recon: Wildlands. Nu har ytterligare en Ubisoft-höjdare kommenterat serien och denna gång är det chief creative officer Serge Hascoet som till Game Informer säger att han kämpar för att få loss resurser att väcka serien till liv igen:

"I love Splinter Cell. I love Prince of Persia. I can't disclose any information at this time, but I can say we are fighting for resources. It's not a question of will, it's a question of means."

Med tanke på att Splinter Cell-spelen är väldigt linjära titlar, passar de inte riktigt in i den mall som Ubisofts spel haft de senaste åren. Tror du det går att anpassa serien efter en mer öppen värld eller går känslan förlorad då?

Splinter Cell: Blacklist

Relaterade texter

Splinter Cell: BlacklistScore

Splinter Cell: Blacklist

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ubisoft Toronto tar i från tårna och backar delar av Splinter Cell-bandet medan de samtidigt sneglar på Modern Warfare och andra actiongiganter. Resultatet är ett bombastiskt, omfattande actionäventyr som tenderar att tråka ut i singleplayer men briljerar i co-op och i multiplayerLoading next content