Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4 är nästa Sony-spel på väg till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sony har vid flera tillfällen klargjort att de kommer att lansera fler spel till PC framöver, och det upptäcktes nyligen att de har gott om oanvända platser på Steam som tycks indikera att en hel del Playstation-spel snart kommer gå att avnjuta även till andra format än Sonys egna.

Efter att ha lanserat Days Gone till Steam förra veckan, verkar det som att Uncharted 4: A Thief's End står på tur, enligt Sony-dokument från deras senaste årsrapport. Eftersom Uncharted är en av Sonys överlägset största serier, visar det verkligen att de menar allvar med sin PC-satsning och det betyder att det inte finns några titlar som är tabu som multiformat.

Vi har ingen aning om när Uncharted 4: A Thief's End kommer släppas till PC, men förhoppningsvis är det inte alltför långt borta.

Uncharted 4: A Thief's End

Tack Resetera

Relaterade texterLoading next content