Svenska
Gamereactor
nyheter
Immortality

Unika filmspelet Immortality blir försenat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Brittiska Sam Barlow fick äntligen sitt stora genombrott med Silent Hill: Shattered Memories efter mer än ett decennium i spelbranschen, vilket av många anses vara det sista bra kapitlet i den legendariska skräckserien.

Efter satsade Barlow på en egen studio, som främst har gjort interaktiva filmer som Her Story och Telling Lies. Snart släpps dock ytterligare ett spel i samma genre i form av Immortality. Här får du se/spela dig igenom tre (fiktiva) filmer, alla med skådespelerskan Marissa Marcel i huvudrollen. Filmerna spelades in på 60- och 70-talet men släpptes aldrig, och din uppgift blir att lösa mysteriet om varför den begåvade skådespelerskan plötsligt försvann.

Om du tycker det låter som en intressant utgångspunkt, får du dock ha tålamod. På Twitter meddelar Sam Barlow och Half Mermaid Productions att Immortality, som var planerat att släppas den 26 juli, nu har skjutits upp till den 30 augusti.

Äventyret kommer till både PC och Xbox samt ingår med Game Pass.

Immortality
ImmortalityImmortality

Relaterade texter

0
Unika filmspelet Immortality blir försenat

Unika filmspelet Immortality blir försenat

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Brittiska Sam Barlow fick äntligen sitt stora genombrott med Silent Hill: Shattered Memories efter mer än ett decennium i spelbranschen, vilket av många anses vara det...Loading next content