Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
World War Z

Upplev zombieapokalypsen i Frankrike med World War Z

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter några tuffa år vände det så sakteliga för Saber Interactive, som med sitt World War Z äntligen fick en enorm framgång att njuta av. Med det i åtanke är det är inte konstigt att studion fortsatt att stödja spelet, och om några veckor kommer det att bli ännu mer av det goda.

Studion nämligen avslöjat två mycket spännande saker. Den första är en så kallad Game of the Year-utgåva av World War Z till PC, Playstation 4 och Xbox One. Denna innehåller inte bara in alla uppdateringar och tillägg som släppts, utan erbjuder också tre nya historieuppdrag i franska Marseille, nya vapenpaket och nya karaktärer. De som redan äger spelet kommer kunna köpa detta separat från och med den 5 maj.

Dessutom bekräftas att arbetet med en Nintendo Switch-release är på gång, men att vi inte kommer att få ett lanseringsdatum förrän senare, när de är säkra på att kunna hålla sitt ord.

World War Z

Relaterade texter

6
World War ZScore

World War Z

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hegevall har satt mjölktänderna i Sabers mustiga zombiefest och är betydligt mer impad än vad han var av Starbreeze Walking Dead-fiasko...Loading next content