Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Silent Hills

Utannonserar Kojima ett nytt Silent Hill denna vecka?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du såklart har full koll på, arbetade Hideo Kojima på skräckspelet Silent Hills innan det stora bråket med Konami startade, vilket ledde till att han lämnade utvecklaren under dramatiska former. Men sedamn dess finns rykten som säger att Kojima begravt stridsyxan med Konami och faktiskt återigen arbetar på ett nytt Silent Hill som extern utvecklare. Kojima själv har bekräftat att det handlar om ett skräckspel, men gillar som vanligt att retas med fansen.

Nyligen lade bland annat Kojima Productions upp en bild på Twitter, som innehåller några små Silent Hills-antydningar, dessutom verkar det som att det ska utannonseras redan denna vecka.

Först och främst har studions Twitter-konto använt ordet "Silent" i flera inlägg nyligen (inte minst i länken ovan) och på bilden med studions kommunikationschef Aki Saito, sitter han med en blyertspenna där det står "PYRAMID" högst upp. Det är såklart namnet på seriens mest ikoniska monster på toppen. Tidigare har Kojima själv använt ordet "Silent" i en Twitter-text samtidigt som det på en skärm i bakgrunden varit en bild på en kull (engelskans "hill").

Den länkade bilden postades under helgen och på lappen kan du läsa "next week", vilket kan tolkas som att det ska utannonseras under denna vecka. Låtom oss hoppas!

Silent Hills

Relaterade texterLoading next content