Svenska
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Wildlands

Utannonseras Ghost Recon: Wildlands 2 eller Watch Dogs 3 till veckan?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De senaste åren har Ubisoft postat små antydningar om kommande utannonseringar i sina redan släppta spel. Färska exempel på det är Assassin's Creed: Kingdom och Watch Dogs 3, och nu tycks de har gjort detta igen.

Uppmärksamma spelare noterade nämligen ett mystiskt påskägg i Ghost Recon: Wildlands, vilket dök upp i december förra året, där företaget Skell Technology (som vi har sett i flera Tom Clancy-spel genom åren) nämndes. Många trodde att det bara har att göra med en kommande expansion eller liknande och det glömdes bort, men i den senaste expansionen - Operation Oracle - kan du hitta en fil med en inbjudan till ett event den 9 maj år 2019. Går du in på Skell Techs hemsida kan du dessutom se att amerikanska motsvarigheten till PEGI, ESRB, just nu filar på en åldersmärkning av produkten ifråga och därmed verkar det alltså som att ett spel kommer att utannonseras nu på torsdag.

Frågan är bara vilket?. Kan det vara Ghost Recon: Wildlands 2, eller har Ubisoft valt att antyda Watch Dogs 3 eller ett nytt Splinter Cell i Wildlands? Svaret får vi om sex dagar. Vad tror och hoppas du att detta handlar om?

Ghost Recon: Wildlands
Ghost Recon: Wildlands

Relaterade texter

Ghost Recon: WildlandsScore

Ghost Recon: Wildlands

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ännu ett spel med öppen spelvärld från Ubisoft, den här gången har lönnmördare och tuffa hackare bytts ut mot specialstyrkor och karteller. Kim Orremark har satt betyg...Loading next content