Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Utvecklarna hade ingen aning om att Google skulle lägga ner Stadia

Det verkar som om Google återigen inte ville informera utvecklarna innan de fattade ett tämligen viktigt beslut för sin plattform...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ledningen för Google Stadia, och särskilt Phil Harrison, fick mycket kritik för några år sedan när de utan förvarning och med omedelbar verkan beslutade sig för att stänga alla exklusiva spelstudior som jobbade med Stadia - utan att varna sina anställda. I själva verket hade han några veckor i förväg försäkrat dem om att det inte skulle ske.

Nyligen avslöjades det att Stadia kommer stänga för gott i januari, men de avstod återigen från att förvarna de berörda. Deras samarbetspartners inom spelindustrin, fortsatte därmed att arbeta med spel för tjänsten tills avslöjandet kom.

Flera utvecklare har via Twitter meddelat att de har titlar på gång för Stadia, som i vissa fall släpps extremt snart, men hur det blir med den saken är oklart och Google har återigen slarvat med informationen.

Utvecklarna hade ingen aning om att Google skulle lägga ner Stadia


Loading next content