Svenska
Gamereactor
nyheter
In the Valley of Gods

Utvecklingen av In the Valley of Gods tycks vara i farozonen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kommer du ihåg In the Valley of Gods? Det utannonserades för några år sedan av Campo Santo, som fick en rejäl succé med sitt första spel Firewatch. Men sedan utannonseringen har det varit tyst, vilket sällan är en bra sak i spelbranschen, och nu börjar många oroa sig för att spelet kanske lagts ner.

Detta efter att Twitter-användaren Tyler McVicker undersökt saken närmare och delat med sig av sina fynd på just Twitter. Som du kanske vet köpte Valve upp studion förra året, och när större företag tar över utvecklare händer det ofta att projekt får läggas ner utan vidare. McVicker har noterat att flera Valve- och Campo Santo-anställda plockat bort spelet från sin Twitter-beskrivning, däribland Jane Ng, Claire Hummel och Jake Rodkin. Så sent som i april i år, fanns spelet med i deras beskrivningar.

In the Valley of Gods finns dock fortfarande listat på Valves hemsida, men det verkar onekligen finnas något lurt här. Den första och tyvärr hittills enda av det försvunna spelet hittar du här nedan.

Var detta ett spel du var sugen på?

HQ
In the Valley of Gods

Relaterade texter



Loading next content