Svenska
Gamereactor
nyheter
Sonic Superstars

Vad har Sonic haft för sig under 2023?

Segas fartglade kotte har haft ett riktigt fint år, och de vill nu uppmärksamma detta med en liten hyllningsvideo...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är svårt att sätta fingret på exakt när det började vända för Sonic som har haft två riktigt dåliga decennier. Saker och ting började sakta röra sig i rätt riktning efter Sonic Mania från 2017 och sedan filmen Sonic the Hedgehog släpptes har Blue Blur haft nästan samma popularitet som under sin storhetstid under Mega Drive-eran.

2023 har också varit ett riktigt bra år för Sonic med lanseringen av Sonic Superstars, Lego Sonic-set, ett smartphone-spel, Sonic-merchandise (Crocs!) och mycket annat. Det märks verkligen att Sega är nöjda med Sonic just nu eftersom de precis släppt en retrospektiv video som visar vad han haft för sig under 2023.

Kolla in den i X-meddelandet nedan. Vi ser verkligen fram emot att se vad Sonic har i beredskap för oss under 2024, däribland den kommande filmen Sonic the Hedgehog 3 och det ryktas även om ett ryktat nytt spel - samt förmodligen en hel del annat.

Sonic Superstars
Sonics självförtroende är tillbaka.

Relaterade texter

Sonic SuperstarsScore

Sonic Superstars

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Gubben som i början av 90-talet designade Sonic som karaktär har tillsammans med sin tredjepartsstudio utvecklat igelkottens senaste äventyr...Loading next content