Svenska
Gamereactor
nyheter
Valheim

Valheims värld växer så det knakar med senaste uppdateringen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den svenska vikinga-sensationen Valheim fortsätter alltjämt att växa så det knakar med nytt innehåll och nu har äntligen den senaste i raden av lite större uppdateringar lanserats, både på PC och konsol. Hildir's Request som den heter, introducerar inte bara en ny NPC i formen av handlare Haldors syster utan även en rad nya pinaler och utmaningar för spelare att ge sig i kast med. Vi avslöjar så klart inget här på förhand men för den som önskar dyka ner i alla detaljer finns en logg innehållande alla förändringar här.

Utöver innehåll bjuder även uppdateringen på en del efterlängtade möjligheter till att ställa in spelets svårighetsgrad, och för den som önskar mindre utmaning eller en med hardcore-upplevelse så kan nu Valheim erbjuda båda. Möjligheterna till att anpassa spelupplevelsen sträcker sig dessutom ännu lite längre än så, med individuella inställningar för portaler, resurser, raider och mycket annat. Arbetet med nästa stora biome, Ashlands verkar också gå framåt och Iron Gate utlovar fler uppdateringar under hösten och med lite tur så (kanske) vi få får en release i vinter.

Spelar du fortfarande Valheim, och vilka uppdateringar ser du mest fram emot?

Valheim
Får det lov att vara lite färglada tishor?

Relaterade texter

ValheimScore

Valheim

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hugga ned träd, samla stenar, dricka bäckvatten, äta sorkar, slå troll i ansiktet med en påk. Låter som Petters vardag det, ganska precis...Loading next content