Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Journey to the Savage Planet

Valkyria Chronicles 4 och Journey to the Savage Planet kommer till Stadia

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om Stadia initialt inte hade många titlar att skryta med, har biblioteket haft massiv tillväxt sedan lanseringen i november 2019. Numera börjar det bli en självklarhet att storspel som Cyberpunk 2077 och Immortals: Fenyx Rising släpps även till Googles format, och det har till och med egna exklusiva sådana såsom Super Bomberman R Online. Nu utannonseras påfyllning i form av Valkyria Chronicles 4 och Journey to the Savage Planet.

Upplagan av Journey to the Savage Planet som kommer till Stadia är faktiskt exklusiv för plattformen och inkluderar tillägget "Hot Garbage" och har även ett förbättrat fotoläge. Denna version körs i 60 bilder per sekund och innehåller nya visuella förbättringar och uppdateringar. För fans av spelet verkar detta därmed vara den bästa versionen, även om det kanske inte är någon systemsäljare.

Valkyria Chronicles 4 är också en höjdare värd att kolla in, såklart. Vi vet inte exakt när dessa kommer, förutom att de släpps snart.

Journey to the Savage Planet

Relaterade texter

6
Journey to the Savage PlanetScore

Journey to the Savage Planet

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att bli strandsatt på en helt ny planet, behöver inte vara så illa. Vi har haft rätt trevligt, rent av, i Journey to the Savage Planet...Loading next content