Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Valkyria Chronicles

Valkyria Chronicles på väg till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ytterligare en klassiker är på väg till Nintendo Switch och denna gång handlar det om Valkyria Chronicles. Detta utannonserades av Sega själva i samband med Sega Fes 2018 under den gångna helgen.

Det släpptes ursprungligen till Playstation 3 år 2008 och kommer till Switch under hösten i Japan. Vi utgår från att det även kommer till väst, men där saknas officiell bekräftelse. För er som missat Valkyria Chroniclesså utspelas det i ett fiktivt Europa under de första åren av andra världskriget där du som spelare ska ratta Gallian Militia till seger i strid med East Europan Imperial Alliance.

Sega meddelade även att Valkyria Chronicles 4 blir försenat till Switch och kommer nu till hösten istälelt för sommaren som initialt var planerat.

Valkyria Chronicles

Relaterade texter

Valkyria ChroniclesScore

Valkyria Chronicles

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Sega imponerar med en ytterst ohistorisk tolkning av andra världskriget, fylld med söta soldatflickor och uråldriga magiska vapenLoading next content