Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Valorant Challengers Leagues kommer att köras året runt från 2024

I ett försök att bättre främja ekosystemet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Riot Games har beskrivit sina planer för att bättre stödja och utöka Valorant Challengers Leagues-ekosystemet.

Som nämnts i en blogg får vi veta att i ett försök att öka tittarantalet och göra det mer fördelaktigt för organisationer att vara värd för lag i den andra nivån av tävlingsspel, kommer Challengers nu att köras hela året och inte ha en lång lågsäsong mellan juli och december varje år.

På samma sätt kan vi förvänta oss färre sändningar för Challengers men ett nytt tillvägagångssätt för hur Challengers sänds runt om i världen.

Challengers Ascension-turneringen flyttas också till september, efter den stora Champions-turneringen, så att den bättre kan lysa i tävlingskalendern.

Det kommer nu också att finnas ett lånesystem mellan International Leagues och Challengers Leagues för att bättre ge spelarna chansen att flytta mellan de två.

Slutligen är Premier-läget, som är inställt på att fungera som en tredje nivå av konkurrenskraftig Valorant och öppna vägen till nivå två, vilket förhoppningsvis kommer att dra fler spelare och fans till Challengers Leagues som ett resultat.

Riot har lovat konkreta detaljer om vart och ett av dessa områden under de närmaste månaderna.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content