Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Valorant Masters Madrid Playoff-trädet är hugget i sten

Fyra lag är kvar i kampen om titeln.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan åtta lag kvalificerade sig och reste till Spanien för turneringen Valorant Champions Tour Masters Madrid är det redan bara fyra lag kvar i kampen om titeln. Efter en hektisk helg med action är Playoff -parentesen för turneringen nu huggen i sten och bekräftad, vilket innebär att vi vet vilka som kommer att spela mot varandra i försöket att kallas Masters mästare.

Semifinalerna i den övre gruppen börjar med att Gen.G Esports tar sig an Paper Rex, allt innan Sentinels möter LOUD den 21 mars. Förloraren kommer att gå vidare till finalen i den övre gruppen den 22 mars, medan förlorarna kämpar för att undvika eliminering i semifinalen i den nedre gruppen samma dag. Förloraren i den övre bracket-finalen och vinnaren av den nedre bracket-semifinalen kommer att drabba samman i lower bracket-finalen den 23 mars, allt för att få den sista platsen i den stora finalen där de kommer att ta sig an vinnaren av den övre bracket-finalen den 24 mars.

Du kan se hela parentesen i bilden nedan.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content