Svenska
Gamereactor
nyheter
Vampire: the Masquerade - Justice

Vampire: the Masquerade - Justice har utannonserats till flera VR-format

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Under Meta Quests uppvisning tidigare idag där Mark Zuckerbergs nya VR-hjälm Meta Quest 3 utannonserades fick vi också en glimt av flera kommande titlar som ska släppas till formatet. Bland dessa fanns Vampire: The Masquerade - Justice som precis som sina föregångare är en del av det klassiska table top-universumet "World of Darkness" och är ett rollspel för en spelare som låter dig axla rollen som en mäktig vampyr som både livnär sig på andra blodsugare och människor i ett mörkt och mystiskt Venedig.

HQ

Den här gången är det VR-pionjärerna på studion Fast Travel Games som står för utvecklingen och det utlovas allt från ett rått och gåtfullt narrativ, komplett med sidouppdrag i bloddränkta kanaler och övergivna katakomber, till diaboliskt övervåld från skuggorna där vi slaktar våra offer med bland annat ett armborst. Färdighetsträd kan vi dessutom också vänta oss, där vi främst får utveckla våra förmågor inom smygande, strid och snabba vampyr-hastigheter.

Vampire: The Masquerade - Justice beräknas släppas under den senare delen av 2023 till Meta Quest 2 och 3 samt PSVR2. En teaser till äventyret hittar du här.

Törstar du efter blod?

Vampire: the Masquerade - Justice

Relaterade texter



Loading next content