Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Varför ska du spela Elder Scrolls Online år 2021?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
The Elder Scrolls Online: Blackwood

Efter sju år i händerna på världens gamers, visar Elder Scrolls Online inga ålderstecken utan fortsätter utökas med episkt innehåll i strävan efter att vara en av onlinerollspelens verkliga giganter.

Onlinerollspelet fortsätter att expanderas under 2021 med förbättrade versioner till Playstation 5 och Xbox Series S/X, samt ett nytt kapitel baserat på Oblivion - vilket som bekant är en av seriens populäraste världar. Det har nu nått över 18 miljoner spelare och vi känner att det är mer tillgängligt än någonsin för dem som ännu inte har tagit steget.

I och med att den senaste utgåvan "Blackwood" nu släppts till PC och kommer till konsolerna snart, tar vi en titt på den aktuella statusen för Elder Scrolls Online i videon nedan:

HQ
The Elder Scrolls Online: Blackwood

Nu när Blackwood-kapitlet har släppts till både PC och konsol, och vi berättat varför du bör spela Elder Scrolls Online 2021, låt oss förklara exakt varför Collection: Blackwood är den perfekta inkörsporten till din resa genom Tamriel.

HQ

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

Relaterade texterLoading next content