Svenska
Gamereactor
nyheter

Världens fulaste spelomslag?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag fick vi tag i en bild på vad som mycket väl kan vara ett av tidernas fulaste spelomslag. Spelet i fråga heter Rogue Trooper. Det mest stilfulla på hela förpackningen är egentligen typografin, skärsilt på ordet Rouge. Eller är det ansiktet på den benhårda soldaten? Eller den jämnblå färgsättningen? Vi kan inte bestämma oss. Fult är det i alla fall.

Andra riktigt fula spelomslag är naturligtvis Tommy Lasorda Baseball till Megadrive (bild 2). Efter 45 års stenhårt arbete inom den professionella basebollen hedrades Tommy Lasorda med ett eget spel. Omslaget pryddes av hans ansikte - modellerat i bajs. Vad tänkte egentligen Segas designers med?

Pro Wrestling till Master System (bild 3) är heller ingen formmässig höjdare: En av spelets brottare har slitit loss sitt eget huvud och kopplat ett stenhårt nackgrepp på sig själv? Segas Pro Wrestling är ett av de märkligaste omslagen någonsin. Inte blir det mindre märkligt av att halsen ser ut att ha läkt ihop fullständigt.

Dead or Alive: Ultimate (bild 4) är ett annat horribelt fult omslag. Dead or Alive-spelen är smockfyllda med färgstarka och välgjorda slagskämpar och urläckra bakgrunder. Trots detta innehåller omslaget inte en enda av dem utan pryds istället av en grötig mix av jobbiga bildfilter, gula streck och våldsamt fula färger.

Miami Vice till Xbox/Playstation 2 (bild 5) kan dock mycket väl vara det fulaste av dem alla. Artisten som tecknat bilden på Crockett och Tubbs led förmodligen av någon extremt exotisk sjukdom.

Resident Evil-omslaget (bild 6) till Gamecube är ett annat omslag som orsakat enorma skrattattacker här på redaktionen. Spelet innehåller massor av bildsköna monster och allehanda läskigheter men Capcom bestämde sig för att pryda boxen med vad som ser ut som ett jämnt lager av grovkornigt grus? Vi fattar ingenting...

Missade du världens fulaste jeansbyxor i Dead or Alive 4? Klicka här:
Jeanschocken

Världens fulaste spelomslag?
Världens fulaste spelomslag?
Världens fulaste spelomslag?
Världens fulaste spelomslag?
Världens fulaste spelomslag?
Världens fulaste spelomslag?


Loading next content