Svenska
Gamereactor
nyheter
Mega Man 10

Veckans Wii-nedladdningar

Mega Man 10 och Bit. Trip Void

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det är en riktigt bra Wii-nedladdningsfredag idag och redaktionen njuter av både plattformssvårigheter och pixliga, paniska pussel.

HQ

Mega Man 10 är förstås plattformsspelet ifråga och precis som med nian handlar det om ett helt nytt spel, som ser ut som ett gammalt. I härliga 8-bitsvärldar ska du återigen besegra olika robotbossar, genomföra svåra hopp och lyssna på skön musik. 1000 Wii-poäng för Mega Man 10 som vi rekommenderar varmt.

Pusselpaniken står Bit. Trip Void för, den tredje delen i Bit Trip-serien. Denna gång styr du ett svart hål som ska konsumera "black beats" för att växa i storlek. Ju större du blir desto svårare blir det att undvika de farliga vita prickarna dock. 600 Wii-poäng kostar det.

Till Virtual Console släpps Zaxxon, Segas gamla shoot 'em up. Detta är en portning av originalet, arkadversionen och kostar 500 Wii-slantar. PÅ DSiware-fronten hittar vi Dark Void Zero, som ska ge oss bakgrund för Dark Void som släpptes för ett tag sedan. Dessutom har skaparna av Metroid Prime Pinball släppt ett nytt flipperspel kallat Pinball Pulse: The Ancients Beckon.

Mega Man 10
Mega Man 10
Mega Man 10
Mega Man 10
Mega Man 10
Mega Man 10

Relaterade texter

Mega Man 10Score

Mega Man 10

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Capcoms främste maskot är tillbaka i ytterligare ett pixelspäckat plattformsspel att skjuta sig igenom...

3
Capcom bygger fullstor Mega Man-hjälm

Capcom bygger fullstor Mega Man-hjälm

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Medan Mega Mans skapare, Inafune, pysslar med "Mega Man-liknande" stickspår passar Capcom själva på att tillverka en Mega Man-hjälm i full storlek, som kommer att gå att...Loading next content