Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Midnight Suns

Venom dyker upp i Marvel's Midnight Suns nästa vecka

Och som för att göra allt ännu lite bättre kan du prova spelet gratis om den nya trailern gör dig intresserad...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Take-Two har tyvärr klargjort att Marvel's Midnight Suns blivit en kommersiell besvikelse trots att det är ett bra spel, men både Firaxis och utgivaren 2K Games hoppas att mer innehåll ska ändra på det. Nu är en riktigt populär ruskprick på väg.

Dagens trailer avslöjar att Venom ansluter sig till Marvel's Midnight Suns som en del av expansionen Redemption den 23 februari. Vi bjuds inte heller bara på symbiotens brutala förmågor, utan får också en glimt av de tre storyuppdragen där en självbelåten Mephisto verkar redo för strid. DLC:n innehåller även uppgraderingen Whisper Web till Abbey, som "expands the tactical options for the Intel resource".

Sugen på att testa? Nu finns gratis testversioner tillgängliga till PC, Playstation 5 (dock bara för Playstation Plus Premium-prenumeranter) och Xbox Series S/X och det fullständiga spelet är för tillfället 40% rabatterat.

HQ
Marvel's Midnight Suns

Relaterade texter

Marvel's Midnight SunsScore

Marvel's Midnight Suns

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Det har blivit dags för Firaxis att dunka ut sitt senaste alster fyllt till brädden av stryksugna serietidningsikoner. Patrik har delat ut betyg...Loading next content