Svenska
Gamereactor
nyheter
Chronicle: Runescape Legends

Vi ger bort Epic- och Foundation-paket till Runescape

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Alltid lika populära Runescape fyller 15 bast i år, och som du säkert vet är Chronicle: Runescape Legends en gratistitel du kan ladda hem från Steam. Men Jagex vill gärna fira födelsedagsbarnet lite extra eftersom det trots allt faktiskt fyller moppe, och av den anledningen har Gamereactor fått en generös hög med nycklar som ger dig massor av gratis extra innehåll - gratis.

Erbjudandet gäller de båda paketen "Foundation Packs" och "Epic Packs", där förstnämnda ger 10 kortpakertog 100 Platinum (spelets valuta) och sistnämnda hela 25 kortpaket samt 1000 platinum, en kortbaksida och 1000 crafting shards. Nycklarna får du genom att klicka på respektive länk nedan:

Epic Pack

Foundation Pack

Du måste såklart ha Chronicle: Runescape Legends för att kunna använda dessa paket, men det är enkelt löst genom att surfa över till Steam och ladda hem eftersom det som sagt inte kostar något.

Chronicle: Runescape LegendsChronicle: Runescape Legends

Relaterade texter

1
Chronicle: Runescape LegendsScore

Chronicle: Runescape Legends

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Turbaserat kortspel med potentiellt dödlig utgång? Vi har testat vad som krävs för att klara sig upp till toppen och axla rollen som sann legend...

0
Ny Chronicles: Runescape Legends-trailer

Ny Chronicles: Runescape Legends-trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Jagex, skaparna av det till synes alltid lika populära onlinerollspelet Runescape, jobbar just nu för fullt på en nytt kortspel i samma anda som Blizzards Hearthstone....Loading next content