Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Outlaws

Vi kommer få spela Sabacc i Star Wars Outlaws

Det ökända kortspelet är ett snabbt sätt att tjäna stora pengar i det kommande äventyret, alternativt kanske förlora allt istället...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Egentligen är det oerhört märkligt, i dessa tider när vart och vartannat större äventyr introducerar egna kortspel, att vi aldrig fått spela Sabacc i ett Star Wars-spel tidigare.

Vi har känt till kortspelet ända sedan tidigt 80-tal (det nämndes första gången i boken Lando Calrissian and the Mindharp of Sharu från 1983), och mest berömt är det såklart för att Han Solo vann Millennium Falcon i en omgång med Lando Calrissian - något vi fick se i Solo: A Star Wars Story från 2018.

Men nu ska vi äntligen få spela Sabacc själva då Massive Entertainment bjuder på just detta i kommande Star Wars Outlaws. På så sätt kommer vi kunna vinna (eller förlora...) våra surt förvärvade slantar. Detta avslöjas via den amerikanska åldersmärkningen för spelet där ESRB skriver att vi ska få "wager in-game currency on Sabacc".

Brukar du gambla om dina pengar i TV-spel, eller föredrar du att förtjäna dina slantar på annat vis?

Star Wars Outlaws
Får det lov att vara ett parti Sabacc?

Tack GamingBolt

Relaterade texter

2
Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws

FÖRHANDSTITT. Skrivet av David Caballero, GR ES

Vi har upplevt tre vitt skilda delar av det massiva äventyret och kan bara konstatera att detta lovar väldigt gott...Loading next content