Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Lucky's Tale

Vi testspelade Super Lucky's Tale på Gamescom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Playful Entertainments ultrakulörta plattformspartaj med den pigge miniräven Lucky i huvudrollen fanns på plats under Gamescom 2017 och naturligtvis passade Gamereactor TV-teamet på att testa det.

Saxat från den officiella pressreleasen:
"Super Lucky's Tale är ett charmigt plattformsspel för alla åldrar som följer Lucky, den alltid optimistiska, pigga och älskvärda hjälten, när han söker efter inre styrka och hjälper sin syster att rädda Book of Ages från Jinx. Jinx är den listiga och mystiska skurken som försöker förändra världen - men varför? Längs vägen möter du en rolig samling vänner och fiender. Lucky måste hantera Jinx gemena rackarungar Kitty Litter - självlärda bråkstakar som inte alltid får till Jinx planer som det var tänkt. Lucky träffar också vänner och medhjälpare längs vägen. Han träffar malplacerade snömän, Kooky Spookies, en by med maskbönder och andra karaktärsfulla vänner som bor i Book of Ages.

Testa din skicklighet i minitivolispel och hisnande hinderbanor. Ibland dyker Jinx-nivåer plötsligt upp när du minst anar det och tvingar in Lucky i ett farligt spel på liv och död. Utforska hemligheter i nya världar med Luckys speciella dykhopp ned i underjorden. Dyk ned i oförutsägbara rävlyor eller pröva sidscrollande nivåer med utmaningar för att låsa upp belöningar. Återvänd till de klassiska plattformsspelens tid och ta dig an utmaningar för spelare på alla nivåer och i alla åldrar."

HQ

Relaterade texter

Super Lucky's TaleScore

Super Lucky's Tale

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

Kan en plattformsnykomling konkurrera med 80- och 90-talets etablerade genrekungar? Nej, men Lisa har haft kul konstant sedan Super Lucky's Tale åkte in i skivläsaren...



Loading next content