Svenska
Gamereactor
Videos
The Witcher 3: Wild Hunt
HQ

The Witcher: Säsong 2 Premiär - Henry Cavill Intervju på Madrids röda matta

Geralt of Rivia själv klädde upp sig för att välkomna spanska fans till den andra säsongen av Netflix-äventyr, och vi fick chansen att ställa ett par frågor till honom... Och för att se hur snäll han är när vi träffades av en fallande lampa.

Audio transcriptions

"Hej Gamereactor-vänner, vi är i Madrid för premiären av The Witcher säsong 2 Vi är på Netflix röda matta och väntar ivrigt på ankomsten av mannen, Henry Geralt of Rivia, Cavill som kommer att premiärvisa säsongen här i Spanien och förhoppningsvis svara på några frågor från oss. Vi håller tummarna! Mr Cavill, tack så mycket. Detta är för Gamereactor. Så vilket skulle du säga var det avsnitt som du hade roligast med att spela in och det som du ser fram emot att se fansens reaktion på?
Är du okej? Är du säker? Ja, det är jag."

"Det är svårt att välja något särskilt avsnitt som skulle vara en favorit. Jag skulle säga att något av de avsnitt som jag arbetade med Kim på Kim Bodnia som Vesemir Vi arbetade väldigt hårt för att få med något som inte nödvändigtvis fanns på sidan, att få med karaktärens känslomässiga koppling från böckerna. Vi ville verkligen ta med det.
Och vi arbetade väldigt, väldigt hårt med det och med att se till att karaktären är tredimensionell."

"Att döma av de första avsnitten, har jag rätt när jag säger att säsong 2 kommer att vara mer obskyr och mer storslagen?
Produktionsvärdet har verkligen ökat och som jag sa har DOP:arna verkligen belyst det här på ett fantastiskt sätt, fotografen och även produktionsdesignen. Andrew Laws är fantastisk och han har verkligen höjt sitt spel.
Vilket TV-spel skulle du vilja se förvandlas till en Netflix-film eller serie med dig själv i huvudrollen?
Det var en väldigt bra fråga. Det är en knepig fråga eftersom du knyter ihop både en immateriell rättighet och ett företag, vilket är en knepig sak att göra."

"Jag vill verkligen inte sätta mig själv i något hörn med det, men det finns gott om spel där ute.
Jag har faktiskt precis börjat spela Red Dead Redemption 2. Jag vet att jag är lite sen till den festen, men jag började spela det och jag tycker verkligen om det.
Så något sådant tror jag skulle vara kul att göra en film av.
Tack så hemskt mycket."

"Tack så hemskt mycket."

Intervjuer

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler