Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
Videos
Nom Nom: Cozy Forest Café
HQ

Nom Nom: Cozy Forest Café - Anaïs Salla IndieDevDay Intervju

Speldesignern Anaïs Salla kommer från Minabo-grönsaker och utvecklar solo detta avslappnade spel om mat, rytm och dekoration, och här noterade vi alla dess ingredienser om detta medan det förblir i ugnen och kokar upp för en 2024-release.

Audio transcriptions

"Hej vänner, vi är på Indie Dev Days i Barcelona och ni kan höra min mage eftersom jag inte har ätit än men du har redan gjort det och vi ska prata om det här Nom Nom-spel som naturligtvis handlar om att äta och om något mer så vad kan du berätta för oss om denna specifika blandning av genrer som ni har här tack Tack så mycket för att ni kom. Så det är en rytm och dekoration spel det är lite lite av en anmärkning till de tidiga 2000 flash-spelen så när du brukade gå till Barbie webbsida och spela klä upp och dekoration och det har inte en hel del konfrontation så det är inte en konfronterande spel det är inte en hård spel det är bara ett spel att njuta och njuta av mat och matlagning och prata med djur. Och vad kan du berätta för oss vad som händer på en skärm just nu?
Han dekorerar kakorna just nu han väljer socker toppings och glasyr och färgen på degen och du kan välja en massa saker det kommer att bli det finns kommer att finnas många olika rätter och drycker, så det kommer att bli kaffe våfflor, crepes, boba te. Djuren lär er hur man gör dem och ni har möjlighet att att tillaga dem med ett rytmiskt minispel innan du dekorerar dem och och sedan du kan servera dem det kommer att finnas en du kommer att ha en webbplats för din egen cafeteria och du kan dela med dig av de bilder du tar där. Och berätta för oss lite mer om minispelen och hur de är baserade på rytm. Ja, de är rytmiska minispel och du kan laga den maträtt som du förbereder så i minispelet om kakor måste du vispa degen och äggen och sedan måste du rulla med en rulle och sedan måste du använda kakformen och allt synkroniseras till musiken och sedan kan få dekorera. Och hur är det med jag menar du du du utför dessa minispel och sedan hur är det med resultaten spelar det någon roll att du är hemsk på minispel och sedan och sedan får du en hemsk mat som du inte kan äta?
Om du får mindre än 60-70% kommer du att få lite blandade resultat granskning från djuret eftersom han kommer att märka att det fanns det fanns problem i köket så det kommer inte att bli en hård match det kommer inte att att vara bestraffande och du kan försöka igen om du vill, så om du misslyckas i rytmen minispel kan du bara försöka igen och försöka få ett bättre resultat och göra det igen."

"I mitt huvud är det lite som Animal Crossing möter Cooking Mama så Vad tycker du om att vi spelade en massa matlagningsspel i Nintendo DS och Wii era men de är inte längre runt tror du att det finns en efterfrågan på den här typen av spel som ni jagar som möjlighet på något sätt? Ja, jag tror att det finns många missade möjligheter där eftersom det fanns en hel del stiftspel de kallades spel som marknaden mer för flickor och jag tror att alla barn tycker om dem, så jag tror att det finns en saknad marknad just nu är det de inte känner den marknaden så jag tror att vi bör försöka ge dessa barn och de människor som tycker om kreativitet mer än konflikt och att krig och vi behöver inte ha alla spel för att vara skyttar och hända i rymden så jag tror att vi bör försöka göra lite mer av matlagningsmode och låt folket bara ha kul med spel istället i stället för att låta dem lösa problem. Och du är ensamutvecklaren här men du har en bakgrund som vi känner till så vad kan du berätta för oss om din bakgrund och din typ av resa fram till att utveckla det här spelet på egen hand?
Jag är speldesigner på Devilish Games och vi har nyligen lanserat Minavo i april och det är experimentellt i spelet om livet det är lite av en life sim walking simulator med rovor det är lite konstigt men det pratar en mycket om liv och död och mellanmänskliga relationer och det är en lite speciellt spel och folk verkar gilla det väldigt mycket. Vilken var din roll i det projektet? Jag var speldesigner. På det också, okej. Ja, jag jobbar för Devilish Jag är en speldesigner. Något från det projektet som du typ är att inspirerade dig att ta hit eller är du är du typ av skicka något meddelande om livet här? Så Minavo var väldigt djup i sitt budskap, så jag tror att här försöker jag vara mer upplyftande ja eftersom det som jag sa det talar mycket om döden och relationer så här kan du fastställa relationer med kunderna och bli vänner med dem, men det är inte kommer att vara så djup ja. Och vad är statusen för projektet? Det ser ut som om det har många saker för sig redan och det fungerar bra redan så när kan vi förväntar sig att spela det och på vilka plattformar? Förhoppningsvis under det första kvartalet 2024 och det kommer att finnas på Nintendo Switch, PC, Xbox och mobila plattformar. Och det är kommer att publiceras av Devilish eller hur fungerar det? Publicerad av Devilish Games och gjord av mig."

"Det är bra tack så mycket för din tid. Tack så mycket."

Intervjuer

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler