Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Star Trucker (Gamescom 2023) - Kör när du njuter av den fantastiska utsikten över kosmos

Upptäck våra intryck efter att ha rest och arbetat i rymden för att göra oss ett namn, få våra drömmars lastbil och ... Kanske upptäcka några områden fulla av mysterier.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till en helt ny Gamereactor Gamescom Impressions-video där jag idag kommer att prata om ett spel, ett superkylande spel, ett simuleringsspel, ett riktigt intressant spel som fångade min uppmärksamhet och även om det inte var min typ av spel eller tema, jag trodde att temat inte var för mig, fångade det verkligen min uppmärksamhet och jag njöt verkligen av resan."

"Så, om du inte visste det, även om du kommer att titta på trailern etc., så pratar jag om Star Tracker, ett simuleringsspel, som jag redan har sagt, utvecklat av Monster and Monster och publicerat av Roll Fury, som kommer att finnas tillgängligt på PC någon gång under 2024.
Okej, som sagt, simulering, körspel, okej, men i rymden, där vi i princip måste transportera last, handla och, ja, hålla vår rymddräkt nära bara för att, ja, få den berömmelse och lycka som vi har sökt efter så länge, okej, vår karaktär.
Som jag har sagt är det som ett simuleringsspel, det är som det här körsimuleringsspelet, men poängen med att vara i rymden, det var så, ja, det kändes så annorlunda, okej."

"I början var jag lite rädd eftersom jag tycker att simuleringen är riktigt, riktigt bra gjord eftersom du har många knappar att trycka på, många saker att göra eftersom säkerheten kommer först, och du måste vara uppmärksam på alla dessa detaljer, och jag tycker att det är superviktigt i ett simuleringsspel eftersom om du inte känner dig inuti lastbilen, om du inte känner att du faktiskt kör den där Star Truck, kommer du inte att tycka om det.
Och i de här spelen handlar allt om att njuta av resan och av miljön och alla omgivningar, så på det sättet var det riktigt, riktigt bra, riktigt coolt, förlåt."

"Som jag har sagt kände jag att det var lite svårt att vänja sig vid kontrollerna i början, bara för att, okej, du kanske har spelat andra lastbilssimuleringsspel, men det här är i rymden, så allt förändras, och du måste leka med gravitation, och du måste leka med fysik, och du måste leka med en massa saker.
Och med, ja, även med interstellära hopp och galna saker, sådana saker, och du måste vara uppmärksam på rymdfaror, okej, det kommer att hända en massa saker i rymden, och du måste vara uppmärksam på dem alla och vara noga med att bara, ja, leverera din last, okej?
Och allt handlar om det. Det är en öppen väg, jag skulle säga, jag tror att det var som en öppen värld, okej, så du kan utforska den, du kan välja dina uppdrag, du kan välja vart du ska gå härnäst, etc."

"Och det är en sak som jag verkligen, verkligen gillade, eftersom du känner dig fri och du känner dig som en riktig Star Trek-förare, du vet, om jag vill acceptera den här lasten, om jag inte vill, om den är för långt borta, kanske jag borde göra den här först, och sedan den andra, och vad som helst, eller den här kommer att ge mig mer berömmelse, men den här kommer att ge mig mer pengar, och saker som det.
Så du måste leka med alla dessa tankar och alla dessa element och, ja, tänka vad du föredrar och tänka vad dina prioriteringar är. Men i allmänhet är alla dessa rörelser och all denna mekanik för att leverera last så välgjorda."

"Den här körningen i rymden kändes så tillfredsställande och så smidig. Så utmanande i början, som jag har sagt, men verkligen tillfredsställande i slutet. Jag menar, det är inte så lätt att vänja sig vid det, det är bara lite överväldigande och skrämmande vid första försöket, kanske, eller åtminstone var det så jag kände.
Men det var så tillfredsställande. Jag blev verkligen överraskad av spelet och lastbilens rörelser. Och ja, i grund och botten handlar det om det, som du kan föreställa dig. Det handlar om att göra framsteg i din karriär, det handlar om att få bättre och viktigare leveranser, uppgradera, naturligtvis, din lastbil."

"Och så vidare, att få tillgång till potentiellt farliga nya områden, till exempel, och som jag har sagt, att få bättre affärer, etc. Naturligtvis måste du vara uppmärksam på alla dina insiktssystem, som jag har sagt, eftersom allt är viktigt och säkerheten först, okej? Så du måste vara uppmärksam på att inte krascha många gånger, för det kommer att kosta dig pengar och alla dessa saker, okej?
I allmänhet är det så. Som jag har sagt skulle jag säga att jag är ett fan av simuleringsgenren, okej? Eftersom jag gillar den typen av spel. Jag är inte så förtjust i körsimuleringsspel."

"Men som jag har sagt, och jag upprepar mig, och jag vet att jag upprepar mig många gånger, men det här var överraskande så tillfredsställande. Och jag tror att det handlar om det, att njuta av alla sina resor, att njuta av allt man gör, att vara uppmärksam på varje rörelse, på varje detalj och på allt.
Eftersom du till exempel måste köra baklänges med din lastbil för att bara använda hävarmen, dessa laster. Och det kommer att bli en riktig utmaning, okej? Och du måste vara väldigt exakt med dina rörelser, och du måste göra det riktigt, riktigt bra om du inte vill krascha. Och bara på grund av det, betala mer pengar, okej?
Så du måste, som jag har sagt, vara försiktig, vara exakt med alla dina rörelser, och ja, men bara njuta av det. Jag vet inte riktigt. Och i allmänhet skulle jag säga att jag inte hade chansen att bara spela det djupt eller i, ja, i en timme eller något sådant. Det var bara som en smygtitt."

"Men som jag har sagt, det kändes så tillfredsställande. Det kändes så häftigt. Det kändes så djupt och stort på samma gång, för den här rymdmiljön får dig att känna att du befinner dig i ett enormt område, på en enorm karta i allmänhet.
Och som sagt, jag har inte låst upp någonting, och jag har inte sett alla dessa farliga områden. Jag har sett några rymdhändelser som, ja, som ett meteorregn eller något liknande. Nej, och du måste undvika det och allt det där. Jag har levererat min last och sådana saker.
Men det är bara att börja med de enkla sakerna, okej? Föreställ dig vad du kan få om du går längre och utforskar alla dessa större och mer intressanta områden. Så jag vet inte. Jag skulle säga att om du gillar simuleringsspel, att om du gillar det här konceptet med att köra i rymden och bara njuta av hela resan och bara, jag vet inte, titta på din omgivning, men vara uppmärksam."

"Om du har tillräckligt med bränsle, om alla dina spårkomponenter är okej osv. Jag tror att det skulle vara ett spel för dig och att du kommer att tycka mycket om det. Som jag har sagt betraktar jag mig själv som ett simuleringsfan, inte ett körsimuleringsfan, och jag tycker mycket om det. Så jag tror att om ditt fall bara är att blanda dem båda, kommer du att njuta av det mycket.
Och även, ja, det visuella var underbart. Jag menar, all grafik osv. var fantastisk. Och ljudet får dig att känna att du är inne, vilse i ett tyst utrymme, i ett tyst, enormt utrymme. Okej, så där har du det. Jag vet inte riktigt. Jag gillar det bara väldigt mycket."

"Och jag vill verkligen veta mer om titeln. Jag vill verkligen spela det när det släpps officiellt. Och jag vill verkligen att du håller utkik efter fler nyheter om det här spelet. Så där har ni det. Jag upprepar att vi har pratat om Star Tracker, ett simuleringsspel som utvecklats av Monster and Monster och publicerats av Raw Fury som kommer att släppas någon gång under 2024 på PC, såvitt vi vet.
Om du vill veta mer om spelet har du intervjun som vi gjorde på Gamescom 2023 om det här spelet. Så gå till vår gamereactor.yourdomainofchoice, ge det en check, titta på videon och lär känna det här spelet lite bättre. Så där har du det. Och det kommer att vara det. Mina killar, tack så mycket för att ni är här. Jag hoppas att du har haft min video och jag hoppas att du vet lite mer om den här intressanta titeln och ser dig i nästa. Ha det så kul! Ta hand om dig och vi ses i nästa video. Vi ses!"

Gamescom

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler