Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Team17 står inför omstrukturering, förlorade arbetstillfällen och eventuell avgång av VD

Indieförlaget är det senaste som drabbats av nedskärningar.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer vi att fortsätta på en trend eller ett tema som vi har talat om under de senaste par veckor eftersom det av någon anledning finns många olika jobbnedskärningar och jobbförluster som äger rum i hela Storbritannien just nu. Förra veckan var en stor grej om Sega och Creative Assembly efter att Sega beslutat att skära ner eller avbryta Hyenas. Ungefär samtidigt Epic tillkännagav en mängd olika nedskärningar, varav många verkar påverka Mediatonic, utvecklaren av Fall Guys. Nu, för att lägga till det, hör vi rapporter om att Team 17 är kommer att stå inför omstruktureringar, uppsägningar och en möjlig avgång av VD. Så Med detta som bakgrund ska vi dyka in och ta en titt på vad som händer."

"Team 17 står inför omstrukturering, uppsägningar och eventuell avgång av VD. Förläggaren av Blasfemiskt och Worms-serien står inför fler nedskärningar, denna gång till kvalitetskontrollen team. Vi verkar bara ha dåliga nyheter för arbetstagarna i videospelbranschen på sistone.
Efter de nästan 900 uppsägningarna Epic Games och Segas Creative Assembly förra veckan, idag måste vi möta nedskärningar hos Team 17, den välkända utgivaren av titlar som de två Blasphemous titlar och Worms-serien, bland andra. Enligt Eurogamer har utgivaren tillkännagav ett internt uttalande, en omstrukturering som skulle påverka hela QA-teamet, runt 150 anställda, och att företagets nuvarande VD, Michael Patterson, sannolikt också kommer att lämnar företaget inom kort. Även om Team 17 inte har gjort något officiellt uttalande, har källor visar att den främsta orsaken är outsourcingen av QA-teamet. Detta skulle vara andra gången 2023 har Team 17 gjort nedskärningar, och uppsägningarna påverkar även den interna utvecklingen divisioner i mars förra året."

"Så ja, Team 17, denna utgivare som är känd för sina indiespel, kommer att göra viss omstrukturering. Återigen har allt detta skickats via ett internt uttalande som sannolikt betyder att det är mer sant än falskt, men när det gäller omfattningen av vad som händer, kommer vi att måste se. Det ser ut som, som det stod där, huvudsaken är att de kommer att vara avlasta QA-teamet, kvalitetssäkringsteamet, och istället förlita sig på en tredje part kvalitetssäkringsteam istället. Så den faktiska resten av företaget verkar inte påverkas av denna omstrukturering. Med detta sagt, om VD lämnar kommer det att bli en del förändringar på ledningsnivå, i toppen av företaget. Så när vi vet mer om vad som är Vi på Team 17 kommer att hålla er uppdaterade om vad som händer. Utvecklaren har några olika spel som de kommer att publicera senare i år, inklusive jag tror att en av de nästa är Broken Roads, som är senare detta, tror jag kanske i oktober, den här oktober. Så ja, Team 17 har fortfarande ett hektiskt slut på året, men återigen, När vi vet mer kommer vi att hålla er uppdaterade. Men ja, det är hela tiden Det var allt vi hade i dagens avsnitt av GRTV News. Vi är tillbaka i morgon för nästa avsnitt i veckan, så tills dess hoppas jag att ni har trevligt resten av tisdagen, och vi ses alla på Nästa. Ta hand om er, allihop."

"Transkriberat av https://otter.ai"

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler