LIVE
HQ
logo hd live | Mario vs. Donkey Kong
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   Videos
   Total War: Pharaoh
   HQ

   Total War: Pharaoh - Videogranskning

   Vi har tagit på oss våra sandaler och gjort oss redo att bli den största farao Egypten någonsin har sett.

   Audio transcriptions

   "Det forntida Egypten är både en intressant och komplex historisk period och verkar vara en självklar val för ett Total War-spel. Det är lite märkligt att serien ännu inte har gjort resan till Nilen, men här är vi nu, 23 år senare, och Creative Assembly visar upp sin expertis i att skapa en historisk strategi som passar perioden med Total War Pharaoh."

   "Som vanligt finns det två sidor av Total War Pharaoh, den första är den övergripande kampanjen där du styr dina städer, ser till att gudarna är nöjda, forskar fram ny teknik, ser till att din befolkning är mätt och lycklig, och gör fördrag och handelsavtal här och där.
   Här har utvecklarna också tagit hänsyn till årstidsberoendet, vilket är en riktigt trevlig detalj, och till och med möjliggjort byggandet av utposter mitt i ingenstans, en mekanik som hämtats från Warhammer-versionen av Total War-serien. Och ärligt talat, det är en mekanik som lyfts fram mycket i Total War Pharaoh, för att faktiskt ha några strategiska värde eftersom det ger dina trupper lite respit och gör det möjligt att bygga vissa byggnader som du kanske är i stort behov av. Eftersom ekonomin inte bara är baserad på pengar utan även råvaror, inte att försumma hanteringen av era finanser och den allmänna administrationen, och att ha en förkärlek för gamla stadsbyggarspel som SimCity är inte fel här."

   "Precis som de flesta berättelsekampanjer i Total War-spel har Total War Pharaoh en unik valuta som du oroar dig för, i det här fallet är det legitimitet. Det övergripande målet är som alltid att bli den ultimat och suverän härskare, men det finns krafter att låsa upp längs vägen, så det är inte bara om att slutföra spelet, utan också om att låsa upp kraftfulla buffs. Dyrkan av gudar följer en liknande regel, du kan tjäna några fantastiska boons från Egyptens gudar, men du kan också ha en arg gud som flåsar dig i nacken."

   "Av någon konstig anledning känns överlagringen och hela det grafiska gränssnittet för kampanjkartan lite klumpigt och klumpigt, men bortsett från det har Creative Assembly varit stolta över den dynamiska vädersystem som kan ses i striderna och på kampanjkartan. Kort sagt, glada samhällen kan se naturens välsignelser öka din ekonomi och matproduktion. Å andra sidan, när kampanjkartan blir mörkare, naturkatastrofer inträffar och arga grannar invaderar. Det är gör det värt att förvalta ditt imperium lite mer och vara uppmärksam på det."

   "Sedan har vi striderna. I Total War Pharaoh har hela stridssystemet fått ett lyft, och medan vissa förändringar är mer av en nyck, har andra en mycket större inverkan. Vädret effekter är mestadels debuffs, men en riktigt skicklig general kan använda vinden i kombination med eldpilar för att fånga och ytterligare skada fienden. Denna typ av taktisk användning av terräng är något som är väldigt hardcore, och ärligt talat, en realismnivå som kräver mycket uppmärksamhet från spelaren, men det är också fantastiskt när det fungerar."

   "En av mina största invändningar mot de historiska titlarna har alltid varit bristen på mångfald bland infanteriet, men här får du en större skillnad mellan de olika typerna av vapen du tar med dig till striden. Du får mer taktiskt djup än att bara ha tunga trupper vid fronten, bågskyttar på en upphöjd kulle och lätta trupper som försöker flankera motståndaren."

   "Och även om det bara finns ett fåtal alternativ för att hantera sköldar och tungt bepansrade trupper, är det nya pansarbrytningskonceptet, där pansar bryts ner med tiden om man bara kastar tillräckligt många män på den, fungerar bra. I allmänhet får du också specialisera dig mer inom ett specifikt spelstil och har i allmänhet fler alternativ, men se upp, vissa fraktioner erbjuder olika typer av vapen, så du får inte alltid samma verktyg oavsett vem du väljer."

   "Belägringar har också uppgraderats till en mycket mer modern nivå, och även om jag kunde ostade mig ut som försvarare, gör den nya belägringsmekaniken det möjligt för mycket mer dynamiska och underhållande strider, där vissa tidigare titlar ärligt talat kändes som vilken annan landstrid som helst med bara några få krig tillagda."

   "Totalt sett är Total War Pharaoh en riktigt trevlig uppgradering på nästan alla fronter, och möjligheten att skräddarsy din kampanj har också bevarats. Om de bara kunde uppdatera gränssnittet, skulle vi vara simmande. Det är värt att notera att när vi spelade på en granskningsversion fanns det inga några tekniska problem annat än att spelet var ganska beskattande på vår dator, så glöm köra detta på en nybörjarmaskin. Men annars är Total War Pharaoh ett av de mest bästa historiska titlarna i serien på länge."

   Recensioner

   Fler

   Videos

   Fler

   Filmtrailers

   Fler

   Trailers

   Fler

   Events

   Fler