Svenska
Gamereactor
Videos
Superman: Legacy
HQ

GRTV News - Superman: Legacys Lex Luthor kommer tydligen att vara Nicholas Hoult

Det ser ut som att vi vet vem som kommer att spela mot David Corenswets Man of Steel.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer vi att prata lite om filmutrymmet eftersom, ja, ett ganska stort tillkännagivande har gjorts när det gäller en av de mer förväntade sorterna av huvudfilmer som vi har kommit upp med att vara Superman Legacy. Nu är James Gunn, eller ska vi säga har varit mycket öppen när det gäller att prata om den här filmen. Det känns som om vi verkligen har blivit informerade om hur det går med manus, produktion och rollbesättning."

"Och nu har vi fått en förlängning av det eftersom det har avslöjats att Lex Luthor har blivit roll och det är en roll som kommer att gå till ingen mindre än Nicholas Hoult. Så låt oss dyka in. Superman Legacys Lex Luthor kommer tydligen att vara Nicholas Hoult. Den framtida X-Men Class, Mad Max, Fury Road, The Menu och Renfield Star har enligt uppgift fått en roll i James Gunns kommande DC-film. I juni bekräftade James Gunn att David Karenzweat och Rachel Broschemin hade fått rollerna som Superman och Lois i den första nya DCU-filmen, Superman Legacy."

"Vi har sett flera relativt små roller besättas sedan dess, men en av de mest viktiga saknades fortfarande fram till nu. Vanligtvis mycket pålitliga Justin Kroll och Anthony de Lisandro på Deadline att Nicholas Hoult, X-Men Future Class, Mad Max, Fury Road, The Menu, Renfield m.fl. har fått rollen som Lex Luthor i Superman Legacy. Det är värt att nämna att The Hollywood Reporters Aaron Couch rapporterar att Hoult fortfarande bara är i samtal om att spela rollen. Det skulle dock vara vettigt, eftersom Hoult också var en av de finalisterna för att spela Superman. Så det låter som om Gunn och besättningen verkligen gillar honom. Nu är det lite intressant, för å ena sidan ser man på Lex Luthor och tänker att det måste finnas någon sorts, du vet, ganska stor, kraftig sorts individ, ungefär på samma sätt som Marvel gav Vincent D'Onofrio rollen som Kingpin."

"Du vet, det känns som om det är en person som tar kommandot på skärmen i det avseendet. Men i DC-universumet eller det utökade DC-universumet har vi sett Jesse Eisenberg spela Lex Luthor. Så, du vet, det finns en hel del djup som den här karaktären kan ha, vilket är intressant. Men ja, som Eric säger i nyhetsinslaget där, det här är inte bara som en rollbesättning som har kommit från ingenstans. Nicholas Hoult var en av finalisterna till att kanske till och med ta sig an rollen som Stålmannen själv, som i slutändan gick till David Corenzo istället."

"Så att se honom plockas upp och sättas i rollen som Lex Luthor är inte som en stor överraskning för många, skulle jag säga. Och dessutom har Nicholas Hoult på senare tid bevisat att han kommer att vara en stark och övertygande skådespelare. Så vi kommer definitivt att få se några intressanta och potentiellt mycket gynnsamma rollbesättningar för denna film när den i slutändan gör sin debut 2025, vilket återigen är ett tag bort. Så, du vet, det är en lång tid för tills den här filmen faktiskt gör sin debut. Men den kommer. Men ja, allteftersom vi vet mer om det och vi kommer att veta mer om det, för som jag sa tidigare i början av denna nya video, så gillar James Gunn att prata om den här filmen. Så även om detta inte ens är som en bekräftad tillkännagivande om att Nicholas Hoult tar sig an rollen som Lex Luthor, kommer vi utan tvekan höra James Gunn prata om det snart och utan tvekan kommer vi att höra mer om det, filmen själv i framtiden också. Så när vi vet mer om Superman Legacy kommer vi att se till att hålla dig uppdaterad och uppdaterad. Och tills dess, tack för att ni tittade på dagens avsnitt av GRTV News."

"Vi är tillbaka nu i morgon för nästa i veckan. Så hoppas att du njuter av resten av din tisdag och vi ses på nästa. Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler