LIVE
HQ
logo hd live | Mario vs. Donkey Kong
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   Videos
   Prince of Persia: The Sands of Time Remake
   HQ

   Ubisoft ger en uppdatering om Prince of Persia: The Sands of Time Remake

   Spelet har nått en viktig milstolpe.

   Audio transcriptions

   "Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer vi att ta en titt på ett spel som har varit under utveckling ett tag nu. Det har varit ganska en ovanlig utveckling eftersom det var klart, de gjorde sig redo att skicka det, de visade lite gameplay, det föll inte i god jord hos fansen så de bestämde sig för att gå tillbaka till ruta ett och börja om från början. Och spelet i fråga är Prince of Persia The Sands of Time Remake. Anledningen till att vi pratar om det är att Ubisoft ger en uppdatering om spelet, och både bekräftar att det fortfarande är under utveckling och även berätta för oss om hur utvecklingen fortskrider. Så låt oss dyka in."

   "Ja, Prince of Persia The Sands of Time Remake är fortfarande under utveckling. Ubisoft säger att spelet nu har passerat en viktig intern milstolpe. Med tanke på det tåg som har varit Prince of Persia The Sands of Time Remake som gör sig redo för ett tag sedan innan den fick massiva motreaktioner efter att ha visat upp gameplay och sedan en lång period av tystnad efter en obestämd försening, kan man anta att att Ubisoft har avbrutit utvecklingen av spelet, men det skulle vara fel."

   "Faktum är att Ubisoft har uppmärksammat 20-årsdagen av originaltiteln genom att erbjuda en utvecklings uppdatering om nyinspelningen, där man säger att man har passerat en viktig intern milstolpe och utvecklingen går framåt. Ubisoft tillägger också att vi kan förvänta oss ytterligare information om spelet någon gång i framtiden. Det är i den här delen av inlägget som du kan se att vi för 20 år sedan släpptes en av de mest heroiska berättelserna i videospel, Prince of Persia The Sands of Time, och längst ner här, som ni vet, har det passionerade teamet på Ubisoft Montreal, som nu leder utvecklingen, det brukade vara Ubisoft Singapore jag vill säga, men efter den lilla motreaktion de fick bestämde de sig för att flytta över det till Ubisoft Montreal, återskapar denna legendariska historia och vi är glada att idag kunna meddela att projektet har passerat en viktig intern milstolpe och att utvecklingen går framåt. Vi ser fram emot att få berätta mer i framtiden. Det finns fortfarande inga uppgifter om när vi kan förvänta oss att spelet göra sin ankomst."

   "Nu är det intressanta att säga att det har passerat en viktig intern milstolpe egentligen inte påverkar konsumenten särskilt mycket alls, eller hur? Om de sa att du vet att spelet är du vet nu i det är spelet är komplett eller något sådant och det är i kvalitetssäkring eller något liknande då skulle du gå okej det är verkligen gå vidare men när det bara är en viktig intern milstolpe som lämnar en hel del är det en mycket det är något som du inte riktigt vet den exakta typen av detaljer om var det leder till så när vi vet mer om det här spelet kommer vi att hålla dig uppdaterad igen Vi vet inte när det kommer, men när de säger saker som det här får det dig att tro att kanske får vi Prince of Persia The Sands of Time remake 2024 det kommer inte att vara tidigt 2024 eftersom det kommer ett Prince of Persia-spel i januari och det skulle vara konstigt att sortera lansera två Prince of Persia-spel samtidigt, men vi kanske kan se fram emot till att Prince of Persia The Sands of Time's remake gör sin debut typ andra halvan av 2024 i denna takt, men när vi vet mer om det kommer vi att se till att hålla dig uppdaterad och uppdaterad Återigen är det ett spel som har varit under utveckling ett tag så Ubisoft kommer utan tvekan att vara glada att äntligen få ut det här och att gå vidare från det och du vet att använda sina resurser på annat håll, men ja, vi kommer att fortsätta lägga ut mer information annars har detta varit den sista GRTV-nyheterna för veckan igen så vi kommer tillbaka på måndag för nästa så tills dess Jag hoppas att ni njuter av resten av er fredag och vi ses alla på andra sidan ta hand om er alla"

   GRTV News

   Fler

   Videos

   Fler

   Filmtrailers

   Fler

   Trailers

   Fler

   Events

   Fler