Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Rykte: Arkane Studios att tillkännage en ny titel på The Game Awards

Kan vi vänta oss en ny Dishonored, Prey, or Deathloop?

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV-nyheterna. Idag kommer vi att prata om något som vi förmodligen kommer att veta mer om i typ 18 timmar eller så från när jag spelar in det här. För ett rykte har gått runt som antyder att vid Game Awards, som i princip börjar strax efter midnatt om du bor i Storbritannien eller Europa, att Arkane Studios kommer att göra ett tillkännagivande på Game Awards. De kommer att avslöja en ny titel på den showen. Och när vi säger ny titel, pratar jag inte som en helt ny franchise som de gjorde med, eller inte specifikt en helt ny franchise som de gjorde med Red Fool eller Deathloop, utan bara en ny titel. Så det kan vara en ny franchise eller det kan vara en uppföljare. Så utan att vara ett fall, låt oss dyka in och se hur det här ryktet ser ut."

"För att Arkane Studios ska kunna tillkännage en ny titel på Game Awards verkar det som att Dishonoured, Deathloop eller Prey kan få en uppföljare. Det går inte att förneka att Red Fool gjorde en buckla i Arkane Studios rykte, men det är fortfarande bara ett dåligt spel i en annars både intressant och imponerande meritlista som har varat i över två decennier. Vad Arkane Studios nästa titel kommer att bli är för närvarande okänt eftersom de inte har meddelat något, även om det verkar som om vi kan få ett svar riktigt snart, som den här veckan. Enligt den ökända och ganska exakta läckan, NateTheHate, kommer utvecklaren att avslöja en ny titel under Game Awards på fredag. Eftersom Arkane har två studior, en i Leon och en i Austin, antar vi att nästa spel utvecklas av Arkane Leon. Eftersom Arkane Austin skapade Red Fool, som lanserades tidigare i år, anses Leon vara den huvudsakliga och bästa studion och har tidigare utvecklat Dishonoured 2 och Deathloop. NateTheHate säger att han inte vet vilket spel det är, så det kan vara relaterat till några av deras tidigare franchises som Dishonoured, Deathloop eller Prey eller kanske till och med något helt nytt. Vi skulle hävda att Dishonoured 3 är eftersom det läckte ut från Microsoft tidigare i höstas. Låt oss spekulera i vad tror du att det här handlar om?
Först och främst verkar det vara en logisk plats för Arkane att göra ett tillkännagivande på Game Awards eftersom Arkane har vunnit flera Game Awards genom åren. Ni vet, Deathloop vann en mängd olika priser när det släpptes 2021. Så ja, det är inte som, den här studion har många kopplingar till den här prisceremonin. Så det är inte alls förvånande att detta kommer att bli fallet, särskilt eftersom det också är Arkane Leon som vi är förväntar oss att detta tillkännagivande ska vara. När det gäller spelet, igen, du vet, vi har inte haft en ordentlig nytt Arkane-spelmeddelande, ska vi säga, på ett tag. Ja, Red Fool lanserades tidigt i början av i år, men vi har faktiskt inte, vi vet faktiskt inte om vad Arkane arbetar på nästa i en officiell mening. Ja, det finns rykten. Ja, det finns läckor som antyder Dishonored 3 ligger i korten och är på väg, men inget officiellt har tillkännagivits av själva studion. Med detta sagt, när Dishonored 3 nämns i en massa Microsoft-detaljer under processen där Microsoft försökte förvärva Activision Blizzard, som länge har passerat vid den här tidpunkten, när du ser Arkane Studios eller Arkane Leon arbeta på Dishonored 3, betyder det förmodligen att Arkane Leon arbetar på en Dishonored 3. Så om vi ska sätta vår pengar på att något kommer att tillkännages på Game Awards, kommer det förmodligen att vara att Dishonored 3 är på väg och sedan kommer det, ja, om ett par år, något i den stilen. Men som vi vet mer, ja, vi kommer att veta mer om ett par dagar, så håll utkik efter Game Awards för att få veta mer om detta och förhoppningsvis kunna sprida lite officiell information om detta ryktet. Men ja, det är all tid vi har på dagens avsnitt av GLRTV News. Vi är tillbaka nu imorgon för veckans nästa, som blir vårt sista efter, oh, före Game Awards."

"Mycket spännande. Men ja, tack för att ni tittade. Jag hoppas att ni gillar resten av er onsdag och vi ses nästa gång. Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler