Svenska
Gamereactor
Videos
Barbie
HQ

GRTV News - Ryan Gosling släpper ett uttalande efter Margot Robbie och Greta Gerwigs Oscarsnobb

Oscarsnomineringarna har avslöjats, och vissa människor är inte glada över att Margot Robbie och Greta Gerwig missar.

Audio transcriptions

"Hej, välkomna till ännu en GRTV-nyhet. Jag är Alex, som vanligt, och ger er det senaste och bästa inom spel, utrustning, underhållning, teknik, vad du än gillar, vad du än älskar. Vi har det här för er i eftermiddag. Och känner ni lukten i luften? Det är prisutdelningssäsong, och största av dem alla har just släppt sin nomineringslista, men det finns lite av en kontrovers med ett par snubbar där. Jag ska sluta svamla och vi ska gå direkt till dagens egentliga nyheter, som handlar om Barbie och att den inte fick några nomineringar för Bästa skådespelerska och Bästa regi, nämligen Margot Robbie och Greta Gerwig blev lite snuvade, beroende på vad man tycker, och Ryan Gosling pressade sedan tillbaka. Nu har Ryan Gosling fått en nominering i kategorin Bästa manliga biroll för sin roll som Ken, naturligtvis, men förutom att America Ferrara fick en nominering skådespelerska, fanns det några stora kategorier där folk tyckte att Barbie saknades, nämligen, som jag sa, Bästa skådespelerska och Bästa regi. Nu är det i Bästa film som en kategori, och den finns också med i många andra kategorier. Det är inte den mest nominerade filmen på Oscarsgalan i år. Det står Oppenheimer för, som uppenbarligen släppte samma dag, vilket skapade en Barbenheimer-mani, men för att vara ärlig, för en film som är i grund och botten handlar om en leksak, har den fått en hel del utmärkelser. Nu ska jag läsa upp Ryan Goslings svar här, för jag tycker att det är ganska intressant. Han säger, Jag är oerhört hedrad över att ha blivit nominerad av mina kollegor tillsammans med så anmärkningsvärda artister i ett år med så många fantastiska filmer, och jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag är också otroligt hedrad och stolt över att det är för att ha porträtterat en plastdocka vid namn Ken. Men det finns ingen Ken utan Barbie, och det finns ingen Barbie utan Greta Gerwig och Margot Robbie, de två personer som är mest ansvariga för denna historieskapande, globalt hyllade film. Inget erkännande skulle vara möjligt för någon på filmen utan deras talang, mod och genialitet. Att säga att Jag är besviken över att de inte är nominerade i sina respektive kategorier skulle vara en underdrift. Mot alla odds, med ingenting annat än ett par själlösa, lättklädda och tack och lov skrevlösa dockor, de fick oss att skratta, de krossade våra hjärtan, de pressade kulturen och de skapade historia. Deras arbete bör erkännas, tillsammans med de andra mycket förtjänstfulla nominerade. Med detta sagt är jag så glad för America Ferrara och andra otroliga artister som bidrar med sin talang och gör detta till en sådan banbrytande film. Det finns ingen anledning för någon av oss att se Oscarsgalan som en seriös prisutdelning."

"Tidigare har vi haft flera kontroverser med Oscarsgalan. För ett par år sedan var det var det örfilen. Det har varit den faktiska, systematiska granskningen av Hollywood och hur det inte främjar färgade artister i Oscarsgalan, i synnerhet. Och även om det finns försök att ändra på det, kommer det alltid att finnas en del kontroverser kring Oscarsgalan, och särskilt val. Det fanns några mer kontroversiella snubbar, enligt min mening, när man såg saker som The Iron Claw, Asteroid City, fick inga nomineringar alls. Men det har varit ett ganska tufft år för 2023, inte bara för spel, som vi har pratat mycket om på Kame Reactor, utan även för filmer."

"Och Barbie, ibland, du vet, jag tycker att det är väldigt viktigt att Margot Robbie och Greta Gerwig får sitt erkännande, som de har gjort. Men att realistiskt säga, Margot Robbie vinna Bästa kvinnliga huvudroll när man har personer som Lily Gladstone och Emma Stone där, jag tycker inte att det är rättvist. Och Greta Gerwig, återigen, kan vara typ av, tycker jag, borde ha övervägts för bästa regi. Även om det inte var som en direkt vinst, tycker jag ändå att det är trevligt att bli nominerad, särskilt när den redan är påtänkt för Bästa film. Jag vet inte ens om den borde ha nominerats för det. Men vad gör tycker du att den borde ha övervägts för? Låt mig veta, eftersom det här handlar om er."

"Jag menar, jag vill höra vad ni tycker om Ryan Gosling. Tycker du att han borde ha ens blivit nominerad som Ken? Låt mig veta allt detta och mer, så ses vi imorgon för ännu en GRTV News."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler