Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Games To Look For - februari 2024

Vi tar en titt på de största spelen som kommer att göra sin ankomst under februari månad.

Audio transcriptions

"Efter ett januari som innehöll några otroligt väl mottagna titlar och till och med en rekordstor PC-lansering, är vi nu på väg in i februari, en månad som helt ärligt är fullspäckad. Mellan actionäventyr till flerspelartitlar, strategispel till RPG-spel, indiespel till pussel andra månaden 2024 får du inte missa. Så låt oss dyka in i ett nytt avsnitt av Games to Look For för att se vad februari bjuder på för spelare runt om i världen."

"Månaden inleds med ett spel som utan tvekan är mycket efterlängtat av JRPG-fans. Granblue Fantasy Relink tar spelarna till Zygogrande Skydome, en rik och bred luftvärld fullproppad med till brädden med spännande möjligheter och överväldigad av en farlig och dödlig invaderande styrka. Det finns naturligtvis mycket att njuta av i detta lovande action-RPG."

"En av de största nyheterna den här månaden är Suicide Squad Kill the Justice League Rocksteadys efterlängtade återkomst till Arkham-världen. Med fokus på enspelare för att ge oss en bombastisk samarbetsupplevelse, och vi tar äntligen på oss rollen som skurkarna när vi måste sätta stopp för Justice League."

"Atlas verkar vara på gång på sistone och medan vi väntar på metaforiska Fantasio kan vi hålla oss sysselsatta med en återgång till Persona 3. Persona 3 Royal kommer med nya berättelsescener, karaktärsröster och mer för återkommande fans och ger de som ännu inte har haft chansen att spela det genredefinierande RPG-spelet möjlighet att besöka det för första gången."

"Vad händer när man ersätter Splatoons färg med bubblor? Jo, man får telefonstjärnor.
Den senaste titeln från Square Enix är en multiplayer-titel där två lag använder unika karaktärer för att erövra mest territorium på en föränderlig och kaotisk arena. Med flera olika spellägen åtta lanseringskaraktärer och till och med gratis tillgång om du är PlayStation Plus abonnent, det finns många anledningar att se fram emot det här färgstarka tävlingsspelet projekt."

"Gör du din del? Om det någonsin fanns ett spel som påminde oss om Starship Troopers, så är det Helldivers 2. Arrowhead Game Studios ger oss en hel del sci-fi-action tidigt i början av månaden när vi spårar upp så många utomjordiska hot som möjligt och får dem att explodera.
Nybyggare i ett nytt land plågas av en hemsökande förbannelse och det är upp till dig som banisher att se till att dessa andar inte skadar samhället. Eftersom denna åtgärd RPG kommer från Dontnod, kan vi förvänta oss en djup historia med massor av konsekvenser för våra handlingar, samt en hel del läskiga andar att bekämpa och en intressant plats att utforska."

"Hotline Miami-spelen är inte för alla, men de har verkligen skapat sin egen nisch bland den bredare spelgemenskapen och en stor del av detta berodde på deras trippiga grafik. Designern bakom många av dessa bilder är nu tillbaka med ett futuristiskt Metroidvania trädgårdssimulator i Ultros. Om du vill bli psykedelisk i februari behöver du inte leta längre."

"Om du är ett fan av grand strategy eller bara vill ha en bra anledning att bråka med dina vänner, Solomon Furnum kan vara spelet för dig. Att låta helvetets härskare slåss mot varandra måste du använda ditt förstånd och din djävulska kraft för att placera dig på toppen av Pandemoniums tron."

"Kan det här spelet äntligen få se dagens ljus? De flesta av oss kommer inte att tro att Skull and Bones har kommit ut förrän vi spelar det, men det verkar som att Ubisoft äntligen kan vara redo att ta oss ut på öppet hav i det piratspel vi har väntat på i åratal.
Donkey Kong har bara gått och stulit alla Mini Mario-leksaker från deras fabrik och som någon som sannolikt kommer att tjäna en hel del pengar på dessa varor, Mario inte låta honom komma undan med det. Jakta på Donkey Kong i över 100 pusselbaserade nivåer i denna återgång till en klassisk Mario-titel."

"I Pacific Drive befinner du dig ensam i en surrealistisk fantasi av nordvästra Stilla havet.
Med bara din bil som följeslagare måste du samla resurser och undvika det övernaturliga faror som väntar i den olympiska uteslutningszonen. Varje resa in i zonen för med sig nya utmaningar, men med risken kommer också belöningen, vanligtvis i form av en uppgradering av din bil."

"Strandsatt i en främmande värld, en värld som liknar vår egen efter att en portal kollapsat bakom dig, måste du lära dig att överleva i Feywild i hopp om att bli en Realm Walker. Nightingale är en early access-lansering, men för fans av enspelar- och överlevnad i samarbete, kommer det att erbjuda massor av samlande, skapande och byggande som genren är så känd för."

"Disney har gett grönt ljus för remasters av flera Star Wars-videospel under årens lopp och detta februari kommer vi att få se nästa expansion i den här skaran. Star Wars Dark Forces i ny tappning ger det ikoniska action-FPS:et en ny färg och förbättrar dess prestanda, samtidigt som behåller den karakteristiska Boomer Shooter-spelstilen som gjorde det till en favorit bland fansen i första plats."

"Final Fantasy VII Rebirth är utan tvekan den största lanseringen under hela månaden och kommer att fortsätta att berätta historien om Cloudstripe och hans allierade när de arbetar för att rädda världen från den farliga och formidabla Sephiroth.
Denna andra del av nyinspelningen av Square Enix långa och hyllade RPG kommer att ta gänget till nya platser för att slåss mot nya motståndare och några återkommande ansikten, allt utöver att introducera en rad nya mekaniker och spelfunktioner som ser ut att lyfta Final Fantasy VII upplevelsen avsevärt."

"Och där har vi det, ännu en GTLF är i böckerna, se till att komma tillbaka om en månad för att se vad mars 2024 för med sig för spelare av alla former och storlekar."

Förtittar

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler