Svenska
Gamereactor
Videos
Banishers: Ghosts of New Eden
HQ

8 Reasons to be Excited about Banishers: Ghosts of New Eden (Sponsored)

Vi vänder vårt fokus till Don't Nod s action-RPG, för att ge dig några anledningar till varför du bör vara ivrig att bege dig till 1600-talets Nordamerika för att uppleva berättelsen om Antea Duarte och Red mac Raith.

Audio transcriptions

"Vi har fått vänta lite längre än väntat på att få börja vår resa i 1600-talets Nordamerika, men tack och lov är den väntan snart över.
Dontnods senaste actionrollspel, Banisher's Ghosts of New Eden, har premiär den 13 februari, meaning fans på PC, PlayStation 5 och Xbox-konsolerna Series X och S kan börja uppleva berättelsen om Antia Duati och Red Mac Wraith."

"Med Banisher's Ghosts of New Eden nästan här, har vi valt ut åtta anledningar till varför du borde se fram emot det här spelet.
Ta med spelarna till den hårda vildmarken i Nordamerika år 1695, kretsar berättelsen kring två spökjägare och olyckliga älskare, Antia och Red."

"Uppgiften är att skydda dem som inte kan försvara sig mot det övernaturliga och med målet att göra den nya gränsen säker från spöken och utomjordiska varelser, Banishers Ghosts of New Eden följer paret strax efter ett katastrofalt sista uppdrag som kostade Antia hennes fysiska liv."

"Berättelsen utforskar hur Red och Antia reser genom vildmarken för att söka efter ett sätt att befria Antia från en evighet av plågor som en av de varelser hon ägnat sitt liv åt att eliminera, ett spöke.
Nya Eden ligger långt från det Nordamerika vi känner till idag.
Landet är vilt och hårt och fullt av områden som väntar på att bli upptäckta."

"Mellan civila utposter och samhällen, hela vägen till forntida landmärken, denna 1600-talsversion av kontinenten är också fullproppad med alla typer av fiender, vare sig det är onda vilda djur eller övernaturliga väsen och monster.
Oavsett vart din väg tar dig kommer du aldrig att sakna aktiviteter och uppdrag att slutföra, som spöklika fall, spektrala bon, mini-bossar och mer strö landet."

"Med sin struktur med två huvudpersoner ger Banisher's Ghosts of New Eden dig flera verktyg och förmågor som hjälper dig att överleva i vildmarken och övervinna de övernaturliga hot som dyker upp.
Med en karaktär förankrad i verkligheten och den andra fångad i den övernaturliga världen, kommer du att kunna använda förmågor knutna till Red och Antia för att ta ner hot eller för att nå nya områden i vildmarken i din jakt på kraftfull utrustning och byte."

"För dig som gillar att sugas in i stridens spänning är Red den perfekta karaktären.
Använder en stor samling distans- och närstridsvapen, Den här karaktären tuggar i sig det övernaturliga innan han förvisar det helt och hållet.
Och eftersom Red faktiskt lever kommer han att prata med de flesta av de karaktärer du möter på din resa, så att du kan utveckla vänskap och kontakter i vildmarken."

"Bara för att Antia är ett spöke betyder det inte att hon inte är en kapabel och användbar allierad.
Eftersom hon kan använda sina övernaturliga krafter för att slå fiender eller hjälpa Red att ta sig fram och till och med manipulera miljön, Antia är den ultimata fantasipartnern.
Hon följer med Red vart han än går och hjälper till i striderna med sina egna unika attacker och förmågor och kommer även att stärka berättelsen och historien med ytterligare dialog genom att kunna kommunicera med spöken för att bättre förstå deras motiv för att hemsöka människor och vägrar att lämna de levandes rike."

"Med Banisher's Ghost of New Eden som ett rollspel, kommer du att kunna utveckla Red och Antia på ett sätt som passar din spelstil.
Genom att välja rätt utrustning och vapen, förbättra dem för att öka deras potential och använda andepoäng för att skaffa nya förmågor och färdigheter som kan användas i strider och utforskning, Du kan verkligen sätta din egen prägel på det här spelet."

"Under din tid med Banisher's Ghost of New Eden, kommer du att upptäcka att New Eden är mycket mer komplext än vad man först kan tro.
Världen innehåller en mängd hemligheter att hitta och ytterligare aktiviteter för att sysselsätta dig mellan viktiga ögonblick i berättelsen."

"Det sätt på vilket världen är uppbyggd uppmuntrar också till utforskning utanför de vanliga vägarna med områden som ger nya möjligheter att förbättra Reds utrustning och Antias färdigheter eller att konfrontera tuffa och ondskefulla fiender.
Banisher's Ghost of New Eden är fullproppat med den franska studions karaktäristiska stilar och system."

"Med uttrycksfulla och rika NPC:er att möta och vidsträckta dialoggrenar, förväntas du göra svåra och meningsfulla val.
Dina beslut kommer att påverka berättelsen, världen och de karaktärer som du möter under berättelsens gång, oavsett om de är levande eller döda."

"Det behöver knappast sägas att fans av actionrollspel borde vara redo att dyka ner i Banishers Ghost of New Eden.
Spelet släpps på PC, PS5 och Xbox Series X och S den 13 februari, behöver du inte ens vänta länge på att få utforska de hårda gränserna i 1600-talets Nordamerika."

Sponsored

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler