Svenska
Gamereactor
Videos
Kingdom of the Planet of the Apes
HQ

GRTV News - Kingdom of the Planet of the Apes trailern är full av konflikt och spänning

Den Kingdom of the Planet of the Apes har stigit i den här nya trailern för den kommande filmen.

Audio transcriptions

"Hej alla, välkomna till en annan GRTV After News, jag är Alex, som alltid tar dig genom det senaste och bästa inom teknik, utrustning, spel, underhållning, vad du än gillar, vad du älskar, vi har det alltid här på GRTV News och vi har det också i den bredare Gamereactor nätverk, så om du gillar spelrecensioner, förhandsvisningar, filmrecensioner och mer, se till att kolla in det ut var du än får din Gamereactor från, men med tillräckligt av mig babblande, låt oss få till dagens nyheter. Föga förvånande går vi igenom något som visades på gårdagens Super Bowl. Om du inte tittade på Super Bowl, rättvist nog, men det har vanligtvis en hel del trailers, särskilt filmtrailers som kommer till oss och liksom visar upp vad som kommer att komma ut under de närmaste månaderna, om inte året som helhet. Vi har saker som Deadpool 3, som vi redan har pratat om i en annan GRTV News-video, vi har Despicable Me 4, vi har Wicked, vi har några andra saker, Spongebob och Patrick Wong-kommentarer, det var en vild resa. Jag såg inte showen, men memes efteråt har varit ganska bra. Vi fick också en titt på trailern till Kingdom of the Planet of the Apes, den första presentationen av den nya trilogin i Planet of the Apes-universumet. Jag ska bara låta trailern spela i bakgrunden här, efter att vi har kommit förbi den här annonsen förstås."

"Men ja, i grund och botten är den full av typiskt, ditt vanliga riktigt bra CGI, titta på dessa apor, och i princip utspelar det sig några hundra år, om jag inte har fel, efter händelserna i War for the Planet of the Apes, som var den tredje filmen i en slags Caesar-trilogi.
Caesar är borta sedan länge, som vi vet, och vi befinner oss i en ny tidsålder med apornas planet."

"Apornas planet nu, där den verkligen ägs av aporna, och människorna är typ jagade och har blivit på sätt och vis utvecklats. Det verkar som om det är en ny kung som styr, Proxius, Jag tror att han heter det, men han är inte en särskilt cool kille, som vi vet, och det är upp till vår pojke Noah att ta reda på vad världens hemligheter var, och att människor faktiskt inte är så dåliga. Aporna jagar i stort sett människor och behandlar dem som sekundära varelser, i princip, och Noah tycker inte att det är rätt. Men i takt med att Apornas planet kommer, är det i princip, du vet, ett slags rollbyte mellan apor och människor, och det är mycket intressant, om jag ska vara ärlig. Jag har älskat den ursprungliga trilogin om Kingdom of the Apornas planet-filmerna, och att se Kingdom komma tillbaka, jag är inte helt såld på det ännu. Jag vet inte om den kommer att ha samma charm som originalen, med Andy Serkis inte längre är involverad i huvudrollen som Caesar, men jag är definitivt öppen för se vad det handlar om. Det kommer att bli en intressant resa. Jag tror att det kommer att vara intressant att se mycket mer av det utvecklade ap-samhället, hur de alla kan tala nu, medan det till och med i den tredje filmen i den sista trilogin fortfarande fanns en hel del som inte kunde prata, utan bara kommunicerade med teckenspråk, trots att de var väldigt intelligenta. Och vi är fortfarande vid den här punkten, där apornas samhälle inte har utvecklats fullt ut till poängen i den klassiska Charles Henson-filmen, eller något liknande. Charles Henson?
Jag är inte säker på att det är skådespelarens namn. Jag kan inte komma ihåg namnet på skådespelaren. I vilket fall som helst, Kan du komma ihåg namnet på skådespelaren som var med i originalfilmen Apornas planet?
Vad tycker du om Kingdom of the Planet of the Apes-filmen? Tror du att den kommer att bli bra?
Tror du att den kommer att bli dålig? Låt mig veta allt detta och mer, så ses vi i morgondagens GRTV Nyhetsvideo. Hej då, hej då."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler