LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   Gaming Gossip - Avsnitt 3: Har Xbox cementerat sin framtid eller finns det fortfarande problem?

   Vi pratar om utvecklingen och tillkännagivandena som gjorts under den senaste Official Xbox Podcast och hur många rykten och farhågor som skingrades, medan några bekräftades.

   Audio transcriptions

   "Hej allihop, och välkomna tillbaka till det tredje avsnittet av vår Gaming Gossip-show. Idag är vi prata om något som vi förmodligen skulle prata om ändå. Det handlar om till Xbox-grejerna, eller hur? Så den här stora Xbox-podcasten kom ut och pratade om Xbox-strategin, avfärdade en massa rykten, gav oss några saker att vara glada över, massor av saker att packa upp. Så vi kommer att gå in på det. Naturligtvis är det inte bara jag som är här idag."

   "Så Dav är här igen, vår veteran bosatt Nintendo-legend här för att prata om Xbox, tro det eller inte. Och sedan naturligtvis Alex också, showens långa titel.
   Ja, bara jag, inga titlar, showens vän.
   Kan du ge dig själv en titel, Alex?
   Jag vet inte, jag har ingen."

   "Titlarna, de namnlösa, namnlösa. Men ja, så låt oss prata om Xbox då. Så det finns en massa olika saker. Jag tycker att vi borde börja med att prata om exklusiviteten grejer, eller hur? Så inför den här podcasten var det många rykten som florerade. Xbox kommer att att helt backa på sin exklusivitetsgrej. Starfield, Indiana Jones, alla dessa spel kommer att komma till olika plattformar. Och Xbox, folk blev galna."

   "Influencers, de olika samhällsfigurerna, de lämnar alla Xbox och går till helt lägga av och olika community-medlemmar. Tim Dog, Tim Dog lämnar Xbox.
   Jag är inte så säker på vem Tim Dog var. Jag är ledsen, Tim, jag vet inte vem du var, men det var en av de stora sakerna som var ett samtalsämne. Tim Dog lämnar Xbox."

   "Inte Tim Dog! Men ja, hur som helst, poängen är att, du vet, Xbox är typ i krisläge. Den här podcasten kommer ut, inte fallet.
   Så vi kan prata om hur det hanterades och sedan vad som faktiskt hände, för ja, det var fruktansvärt hanterat. Om du hanterar det på rätt sätt kontrollerar du ditt budskap och du behöver inte får folk att bli galna över saker som inte skulle hända. Naturligtvis kommer fans att alltid vilja ha exklusivitet för dem, för deras system. Jag vill inte, du vet, det här hände redan när Ori and the Blind Forest utannonserades för Switch. Vi har alla Minecraft på olika plattformar. Och sedan Ori och Cuphead, även om det inte var en egenskap, det var inte exklusivt för alltid. Det var inte en produkt enbart för Xbox. Men du vet, fans började reagera på det. Och 2019 lovade Xbox att de var färdiga med att dela exklusiviteter och exklusiviteter utanför Xbox. Men sedan, du vet, det löftet, du vet, löftet varade bara i fyra år. Så jag förstår reaktionen. Jag förstår inte riktigt förstå de extrema reaktionerna på det. Men sättet det hanterades på, du vet, de kom från 2019, så de borde ha kontrollerat det mycket, mycket bättre. Och jag tycker att det är bra för de titlar som de tillkännager nu att vara spelbara mycket, mycket, du vet, en lång tid efter att de släpptes på Xbox."

   "Ja, jag tycker att det är väldigt förvånande att folk är arga över det här. Jag menar, jag förstår ilskan att, du vet, du lovade exklusiva titlar, men jag har aldrig riktigt känt att Xbox har haft de bästa exklusiva titlarna ändå, de titlar som kräver exklusivitet. Jag har aldrig riktigt känt att Xbox har många sådana. Som, ja, om Halo kom till PlayStation, skulle det ha varit en enorm grej."

   "Det skulle vara över. Det skulle vara över för Xbox-fansen.
   Det stämmer. Gears of War är ett annat exempel. Att Gears of War skulle komma till PlayStation skulle vara nästan chockerande på ett sätt. Men saker som Sea of Thieves, som att det är dags att dessa massiva community-drivna spel kommer till olika plattformar. Bara för att det skulle vara bra för spelet. Det behöver inte nödvändigtvis vara bra för plattformen eftersom fler människor skulle spela spelen. Och om spelet stöds av fler spelare, då kan utvecklaren stödja det ytterligare och öka sitt stöd för spelet. Så jag tror Vi känner fortfarande inte till spelen, eller hur? Officiellt, eller hur? Vi har en idé, eller hur? Men vi vet inte officiellt vilka spelen är. Vi antar att det kommer att bli Pentiment, Hi-Fi Rush, Grounded Sea of Thieves, eller hur? Det är de fyra."

   "Jag menar, vi är förmodligen, jag vet inte när detta går live, men vi lär oss förmodligen om ett gäng av dem i morgon när Nintendo Direct-partnerna. Du vet, det skulle vara, de har varit partners förut, eller hur? Xbox och Nintendo. Och de delade med sig av det här tillkännagivandet med Minecraft och färgerna och, du vet, det spelar ingen roll vilken färg du spelar med, och så vidare. Och som du sa, Sea of Thieves är en Fortnite-typ av affär här. Det är live service. Det är ett pågående spel. Så det är rimligt att vi alla spelar på olika plattformar. Men vi kommer se i morgon. Jag tror att vi kommer att få se dem. Jag vet inte om de fyra av dem, jag menar, Hi-Fi Rush låter som den starkaste kandidaten för att tillkännages imorgon, eller hur? Jag vet inte om packet av de fyra kommer att vara närvarande i morgon."

   "Tror du att de kommer att skuggdroppa det? Precis som de skuggade Hi-Fi Rush ursprungligen och de säger i slutet av presentationen, de är som, okej, vi är alla klara nu. Och de visar en trailer för Hi-Fi Rush och sedan säger de, åh, gå och ladda ner den nu för 20 pund.
   Jag menar, ibland med en Nintendo Direct och den här typen av shower, beror det helt på typ av överenskommelse de kom fram till när det gäller ordningen för tillkännagivandet och showtime de får, eller hur? Så vi får se hur, det kommer att bli intressant att se hur framträdande de är."

   "De kan också vara något som, ja, dessa blixtmeddelanden och det är så. Det är har hänt förut, eller hur? Ja, det har det. Nej, det är intressant. Det tycker jag också, Pentiment är också ett av dessa spel, men jag är förvånad över att det inte redan har lanserats på en smartphone. Det är ett av de spel som verkligen, det verkar inte som om det är särskilt krävande att köra överhuvudtaget. Så jag är förvånad över att det har tagit så lång tid för det att komma till andra plattformar utöver Xbox och PC redan. Men ja, nej, det intressanta med hela den här uppsättningen tillkännagivanden, är att Xbox har varit väldigt försiktiga med hur de har gjort det. Som att de inte har berättat för oss spelen officiellt. De sa att de kommer att vänta på att partnerna gör det, eller hur? Det stämmer, Okej, vad som helst. Det är så du vill göra saker. Inga som helst problem, men de har inte heller sagt vilka plattformar de kommer att komma till som en del av det tillkännagivandet. Så vi förväntar oss att Switch kommer att vara med, och vi har pratat om det tidigare, Switch är lite som en skurk, eller Nintendo är lite som en skurk i konsolkriget, eller hur? Konsolkriget är egentligen inte en konsol. Det är ett krig mellan Xbox och PlayStation."

   "Så har det alltid varit. Och Nintendo har alltid varit en åskådare på ett sätt.
   Och de har varit väldigt smarta med Switch, och pratar om Microsoft här. Minecraft sålde miljoner och miljoner. Jag tror att det är det bäst säljande tredjepartsspelet, förutom FIFA och EA FC. Och de släppte Dungeons and Legends. Jag tror att det är det andra. Det har varit av."

   "Och de gjorde Switch till det enda stället där de kan tjäna pengar på fysiska utgåvor.
   Så de var smarta. Nintendo var också smart. Och det är en win-win-situation. De båda tjänar mycket pengar på det. Minecraft är massivt på Switch, vilket får mig att undra om Sea of Thieves faktiskt kommer, både till Switch och PlayStation."

   "Kan vi faktiskt anpassa våra skepp med Halo-grejer eller den andra mördarinstinkten, som på sätt och vis är Nintendo-aktigt? Kommer de att tillåta, och med de menar jag båda, kommer båda Microsoft och Nintendo eller Sony tillåta Xbox, som de immateriella rättigheter du nämnde, att vara närvarande så uppenbart på de konkurrerande plattformarna? Det kommer att bli intressant."

   "Kanske inte. Jag tänkte direkt på när man i Mortal Kombat 9 bara kunde få Kratos om man hade PlayStation-versionen av spelet. Och så hoppade man in i en onlinematch och någon valde Kratos och jag hade det på Xbox och jag tänkte, var är den här killen? Hur får jag tag på honom?
   Och det finns inget alternativ. Så jag kan föreställa mig det. Och du ser bara ett Halo-skepp rulla förbi och din lilla PlayStation-kapare eller nåt, och du blir bara utblåst ur vattnet."

   "Hur fungerar det med Fortnite med Master Chief för en eller inte?
   Jag tror att det är exklusivt, plattformsexklusivt. Jag tror att ni inte var födda än, men det fanns en grej som hette Soul Calibur 2, där varje plattform fick sin exklusiva karaktär, och det var Link på Gamecube, och det var Spawn av någon anledning på Xbox Det är i princip samma karaktär."

   "Men nej, när vi pratar om exklusivitet så är det också intressant eftersom Xbox inte bara pratade om titlar och olika spel som kommer på flera plattformar. De sa också i princip, Game Pass kommer att förbli en Xbox- och PC-grej. Vi kommer inte att se det på PlayStation, vilket jag inte tror att någon förväntade sig att det skulle komma till PlayStation alls. Men det fanns en sorts frågetecken kring Switch. Skulle det så småningom komma till Switch? Eftersom det finns inte så mycket överlappning mellan hur Game Pass fungerar och vad Switch online gör."

   "Men nej, Game Pass är endast för PC och Xbox. Så kommer det att förbli.
   Och de bekräftade det ytterligare genom att meddela att det kommer att finnas ytterligare Xbox-konsoler i framtiden. De har inte sagt något av det, eller hur? De sa att det här året kommer det kommer att finnas ny hårdvara, det kan vara ett handhållet system, det kan vara en ny handkontroll. De har håller det väldigt nära bröstet. Men de sa också att de arbetar på nästa generation av faktiska konsoler. Återigen, riktigt tidig information. De satte inget datum på det, eller något liknande."

   "Så vi tittar förmodligen på 2028, någon gång runt då när vanligtvis den typ av förväntade nästa konsolsprång kommer att ske. Men Xbox-konsolerna kommer att finnas kvar. Vi antog liksom att så skulle vara fallet. Jag skrev en artikel om det tillbaka i mitten av januari där jag sa, gör inte oroa dig för Xbox eftersom alla höll på att bli tokiga över det. Du vet, kommer Xbox att få konsolen? Nej, Xbox Game Pass tjänar för mycket pengar för att Xbox ska vilja sluta tillverka konsoler. Det är bara fakta. Så ja, konsolerna kommer att finnas kvar för Xbox. Vad tror vi? Är det ett bra beslut för Xbox eller borde de kanske skifta bort från det och fokusera på molnet potentiellt?
   När det gäller den handhållna konsolen tycker jag att de har marknadsfört ROG Ally tillräckligt länge."

   "Det är så enkelt som det. Du såg Phil Spencer göra det om och om igen. Jag såg honom personligen efter ett tre sommars spel först göra det. Jag menar, jag förstår att det är ett Windows-baserat system och att man kan spela Game Pass på den. Det är inte Steam Deck, som är en slags konkurrent inom när det gäller plattform, eller hur? Men det är inte deras egen hårdvara. Så jag tror att vad de kommer ut med när det gäller handdatorer är något som liknar de dyra, mer premiumliknande av speldatorer i en handhållen enhet som roguelike och Steam Decks och Lenovo Legion."

   "När det gäller den handhållna enheten, men när det gäller den riktiga konsolen, Jag tror att det bara är för fansen. Det tillkännagivandet är för fansen. De överger helt och hållet hårdvarukampen. De gör ingen reklam, de marknadsför inte konsolerna, serien, de marknadsför dem inte längre i länder som Spanien. Naturligtvis hittar du dina avtal, men de sålde, jag tror det var 100 000 förra året. Det var deras bästa år. Det är inte bra jämfört med med vad Switch och PS5 säljer eftersom de verkligen inte marknadsför dem. Bara människor som känner till Game Pass är intresserade av dem och de säljer tjänster och vi har pratat om detta, eller hur? Det är Microsoft. De säljer tjänster. Så jag tror att konsolannonseringen är för fans att vara att de kommer att tävla mot Sony i rå kraft, mina två cent."

   "Jag tycker dock att det är intressant, för jag tror att det handhållna systemet är något som behöver hända och jag tycker att det är en riktigt spännande förutsättning, men om de kommer ut och det är ett moln molnbaserad spelteknik som - Portal.
   Ja, som Portal, men också den, vad hette den vita som är som en Switch utan de avtagbara joycons? Jag kommer inte ihåg vad den hette."

   "Lenovo Legion Go.
   Nej, den andra, den förra. Ja, jag vet vilken.
   Ja, jag kommer inte ihåg namnet på den helt plötsligt, men om det är en ren molnhanddator system, kommer jag att bli lite besviken eftersom molnet för mig är som potentiellt framtiden för spel, eller hur? Jag tror inte att det är där än och jag tror att det behöver mer tid."

   "Så jag skulle vilja att det var ett riktigt handhållet system. Som du säger, som rogue ally eller, du vet, som ett slags Nintendo Switch-kompatibelt system. Jag tror att det kommer att bli så. Du bara kan spela på molnet, naturligtvis också, eftersom de redan har utvecklat det på Game Pass. Du kan göra det på vilket Xbox-system som helst. Jag tror att det kommer att vara som den dyrare typ av grej, men det skulle vara intressant om det kostar 100 euro eller något."

   "Åh, och du måste ha en Xbox endast för molnet eller bara en riktig Wi-Fi endast på molnet.
   Som du sa, det skulle vara intressant. Jag har faktiskt inte tänkt på det på det sättet.
   Det skulle vara konstigt om de gjorde det, för tekniskt sett gör en mobiltelefon redan det för Xbox på grund av hur X-molnet fungerar. Men hur som helst, ja, intressant situation där."

   "Och andra små nyheter i samband med detta.
   Activision Blizzards spel kommer till Game Pass. Vi förväntade oss det någon gång kommer Diablo att bli det första av allt att döma eller det första nya som kommer att göra sin debut i slutet av mars, tror jag. Så det är fortfarande ganska långt borta."

   "De avvaktar lite med den. Kanske finns det någon form av överenskommelse om varför den inte kan komma tidigare eller något. Jag är inte så säker på det.
   Men Activation Blizzards spel kommer till Game Pass, vilket jag tror är den stora frågan nu är vad som kommer att hända med Call of Duty 2024. Kommer det att lanseras på Game Pass?
   Kommer framtida Activation Blizzard-spel att lanseras på Game Pass? Kommer de att få en period där de inte gör det? Många stora frågor kvarstår när det gäller detta. Men ja, vad gör tror vi? Skulle vi bli förvånade om Call of Duty 2024 inte lanserades på Game Pass?
   Ja, det skulle jag. Jag tror att det är den viktigaste kroken de har. Du kan spela, du kan betala premiumpris för det på PlayStation. Och kom ihåg att de lovade Nintendo Switch också, eller Switch 2, vilket kommer att bli intressant. Men du kan betala fullt pris för dem eller så kan du prenumerera på Game Pass. Jag tror att det är hugget i sten, tror jag. Det kommer att bli intressant eftersom det är kommer att vara... Det här är också det första Call of Duty, tror jag, som inte kommer att marknadsföras genom Sony på grund av hur Call of Duty 2023 marknadsfördes. Så det kommer att bli det första året vi ser dessa Call of Duty-spel som förmodligen kommer att sluta med att spela det först på Game Pass eller något liknande i stället för de konstiga PlayStation-symbolerna. Men ja, vi kommer att få veta mer om det snart eftersom vi förväntar oss att det kommer i november, oktober, som alla Call of Duty någonsin släpps på. Och den sista Xbox-nyheten som nämndes handlade om juni månads utställning, där vi i princip vet att det kommer att finnas utställningar i juni runt Summer Game Fest."

   "Detta är den första som har bekräftats. Inget exakt datum, men du kan förmodligen redan sätta dina pengar på någon gång runt den 10 juni eftersom det vanligtvis är när alla showcases äger rum. Jag menar, och du och jag var där. Jag skulle be dem, jag skulle verkligen be dem att göra en ordentlig presentation och inte bara en video som spelas upp framför oss. Det finns inget intresse för oss press att åka till själva arenan för att sedan inte kunna se spelen, inte kunna prova dem, inte kunna intervjua utvecklarna och cheferna eftersom det vi fick var samma video som ni tittade på live på YouTube. Och det är hemskt för oss att trycka på att det slösar bort vår tid och verkligen inte tillför något. Jag vet att de vill kontrollera sin PR, men jag tror att de kommer att göra bättre den här gången om det är så stort som de meddelar. Tycker du att det är förvånande att ha också? Du minns när du var i den där teatern med alla Xbox-profiler som skulle helt galna vid varje enskilt tillkännagivande. Hur var det? Xbox, Xbox. Tror du att, tycker du att det är lite överraskande att samhället har vänt sig mot Xbox så snabbt sedan den otroligt community-drivna showen? Ja, jag tror att det var därför vi började prata om hur de borde ha kontrollerat sitt budskap bättre eftersom de vet hur reaktiva deras samhälle är. Och jag säger inte att de är giftiga eller annorlunda än andra grupper när de går till ytterligheter, händer samma sak. Jag kan säga vad du vill. Och jag tror att det är samma sak med Nintendo, det är samma sak med Sony när de går till ytterligheter. Det är det jag menar, eller hur? Men de visste det, så de baserar alla sina, de organiserade det runt samhället som Ben säger. Så ju mer du ger, desto mer måste du kontrollera, men sedan lämnar du pressen åt sidan. Och det är något, det är en del skador som du också måste kontrollera. Så förhoppningsvis för, jag hoppas på en bättre sak detta sommaren. Jag hoppas också kunna vara där. Ja, förhoppningsvis. Jag menar, vi får se. Det kommer att bli intressant."

   "Jag tror att 2024 kommer att bli ett intressant år eftersom vi precis har avslutat en riktigt, riktigt hett 2023. Jag vet att vi i år inte kommer att få några förstapartsspel till PlayStation som det ser ut nu. Switch befinner sig i solnedgångsperioden, som har förlängts med cirka sex månader som det ser ut nu. Så vi vet inte vad som kommer att ingå."

   "Xbox har till synes väldigt lite av intresse i år. Som vad tittar vi på senare i år?
   Eftersom Hellblade förmodligen är det största spelet och det kommer i maj. Så ja, Avowed, Jag antar det. Och Indiana Jones. Indiana Jones är förmodligen den största. Och sedan Star Wars, naturligtvis inte exklusivt, men jag tror att jag blev chockad över att de fortfarande satsar på 2024 när det gäller Ubisoft, men jag tror att det är ett av de stora spelen. Ingen illa menad ordvits."

   "Och prata om Star Wars också. Jag vet att vi ville kapa den här konversationen snabbt, så låt oss göra det. Ja, det var inte alls meningen.
   Låt oss prata om Respawn riktigt snabbt. För inför helgen, när tillkännagivandet, ja, inte tillkännagivandet, ryktet att Switch skulle bli försenat till Q1 2025. Det fanns också en annan nyhet som antydde att Respawn arbetar på ett Mandalorian-spel i första person. Det kommer inte att bli Mandalorian-spelet. Du är kommer inte att spela som Din Djarin eller något liknande. Men ja, Respawn utvecklar ett första person Mandalorian-spel. Så är vi förväntansfulla? Jag tror att vi kanske har det i studion. Jag tror att du känner honom, Dav. Vi har en speciell gästtalare. Jag vet inte om du kan hitta honom bakom dig."

   "Eller är han inte tillgänglig? Är han där bakom? Din Djarin själv? Men det är Boba.
   Så jag menar, jag är exalterad. Och jag tycker att det är helt logiskt. Respawn har gett oss bästa Jedi-spelen på sistone, eller hur? Tredje person, halvöppen värld.
   Battlefront gav oss förstapersonsskjutare, som var alla typer av klasser och karaktärer."

   "Och Mandalorian-spelet, som andra studior hade påbörjat utvecklingen av långt tillbaka i tiden, skulle vara helt logiskt eftersom man skulle få alla prylar, alla typer av vapen, till och med ett hantverkssystem där du kan hitta Beskar och sätta det på din rustning och uppgradera din rustning och sedan använda kroken. Och allt detta i första person låter verkligen för mig som Titanfall."

   "Så jag tycker att det är helt logiskt. Jag menar, att Respawn utvecklar ett Star Wars FPS-spel. Det är inte ett rykte. Jag menar, det är helt bekräftat. De har jobbat på det i flera år nu. Och vi förväntar oss alla att det ska vara i Titanfalls stil, eller hur? Men när det gäller är ett Mandalorian-spel, tror jag att det är den lore Disney utforskar på senare tid. Vi har fått filmen nu. Serien nådde sin topp, gick sedan ner lite och nu får vi filmen."

   "Jag tror att Disney verkligen är inne på det, så till den grad att de verkligen stöder ett spel som är Mandalorian-baserat. Jag vet inte vad ni tycker.
   Tja, jag tycker det är riktigt spännande eftersom det finns ett spel för mig som alltid har stått som jag har varit riktigt besviken över att det blev inställt. Och det var Star Wars 1313 eftersom jag tyckte att det lät som en riktigt intressant premiss. Och nu helt plötsligt får vi den här första personen. Jag menar, vi visste inte om 1313 skulle vara första person och allt det där grejer, men det verkade som om det skulle bli väldigt likt. Ungefär som en oseriös operatör som gör sina sak i en stor sorts galen undre värld. Nu får vi ett Mandalorian-spel från Respawn."

   "Det känns för mig som att det nästan är den andliga efterföljaren till just det spelet. Så jag är verkligen exalterad för det. Jag tror att det kommer att bli fantastiskt. Jag tror inte att vi vet när det kommer att komma. I har inte tittat så mycket på ryktena, men jag kan inte tänka mig att det kommer att ske inom en snar framtid."

   "Så du måste hålla andan, särskilt eftersom Star Wars Outlaws är i år, eller hur? Det är är det stora Star Wars-spelet. När kommer filmen ut? 2026, enligt ryktena.
   Jag slår vad om att de gör det kanoniskt. Så vi får se. Jag antar att det har att göra med tidslinjen och hela grejen som Favreau och Filoni kom på. Förresten, det fanns en riktigt fin påsk ägg omnämnande av 1313. Det är en nivå på Coruscant i den sista säsongen av Clone Wars. När den fokuserade på Ahsoka och de hanterade kryddan och hon träffade de här två tjejerna, det var nivå 1313."

   "Det var väldigt intressant. Jag visste aldrig det eftersom jag har sett det. Jag kom aldrig riktigt in i Star Wars i julas. Så jag älskar Ahsoka och jag tror att det kommer att bli kanoniskt. Så jag tror att allt beror på filmen och vart de vill gå. Så kanske har den utvecklats för ett bra tag nu, men vi vet inte mer. Ja, det stämmer. Så vi håller oss uppdaterade. När vi stannar för information när vi spelar in detta i morgon med avseende på Nintendo Direct där vad vi antar kommer att vara några Xbox-spel som får sin Nintendo Switch-utannonsering."

   "Kommer det att vara Hi-Fi Rush? Vi får vänta och se. Kommer det att vara något annat? Vi väntar och ser.
   Annars kanske vi pratar mer om det nästa vecka i nästa avsnitt av Gaming Gossip.
   Annars blir det förmodligen något helt annat eftersom det är det bästa sättet att göra saker på, inte ha någon struktur och bara improvisera. Vi är tillbaka nästa vecka för fler shower. Så tills dess, tack för att ni tittade på det här avsnittet av Gaming Gossip. Tack, Dav, för att du är här. Tack, Dav, för att du är här, Alex, för att du är här och Xbox. Och vi ses alla på nästa. Hej då, killar. Tack ska ni ha."

   Intervjuer

   Fler

   Videos

   Fler

   Filmtrailers

   Fler

   Trailers

   Fler

   Events

   Fler