LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   Videos
   Elden Ring
   HQ

   GRTV News - Elden Ring's Shadow of the Erdtree expansion bekräftad för debut i juni

   Den stora extra delen av innehållet kommer att ge en ny berättelse, nya fiender, nya vapen, ett nytt område och mer.

   Audio transcriptions

   "Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Igår var en stor en för spelindustrin eftersom vi inte bara hade en Nintendo Direct som gav oss massor av nya spännande tillkännagivanden, inklusive några olika Xbox-spel som kommer till Nintendo plattformar, men vi fick också den helt nya trailern för Borderlands-filmen som om du vill se den kan du gå till din lokala gamer för att hitta den. Samt den första titt på gameplay och bekräftelsen av ett utgivningsdatum för Elden Ring's Shadow of the Erdtree expansion. Nu är det specifikt vad vi kommer att prata om idag så utan ytterligare ado låt oss dyka in."

   "Elden Ring Shadow of the Erdtree bekräftas för lansering i juni i en gameplay-trailer. Gör dig redo att slåss mot nya typer av monster med nya vapen i ett helt nytt område i sommar. Från Software är kända för att göra fantastiska expansioner till sina spel. Kombinera detta med Elden Ring är en otrolig framgång både kritiskt och kommersiellt och det är ganska förståeligt att mer än 300 000 av oss tittade på den 30 minuter långa nedräkningen för Shadow av Erdtrees gameplay-trailer. Jag tror att vi alla tycker att trailern var värd vänta."

   "Speltrailern bekräftar inte bara att Elden Ring Shadow of the Erdtree kommer att lanseras den 21 juni, vilket är den längsta dagen på året, tror jag. Vi visar också några av de helt nya fiender som väntar i det nya området som kallas Land of the Dead. Vi har visar också några av de helt nya fiender som väntar i det nya området som kallas Land of of Shadow Shadow of the Erdtree kommer att lanseras den 21 juni, vilket är den längsta dagen på året tror jag. The Tarnished kommer att lanseras den 21 juni , Bandit för sentido och det är redan uppenbart att många av dem kommer att bli minnesvärda Leslie fält taylor den Den är först."

   "tillkännages um det är på väg det kommer i i sommar um när det gäller några av detaljerna att det kommer att finnas i uh när det gäller spelet um ja det kommer att komma till alla plattformar som Elden-ringen finns tillgänglig på, så du vet, tro inte att att det kommer att bli som Horizon Forbidden West med sin Burning Shores-expansion som bara kom till PS5 och inte till PS4 det kommer till PlayStation 4 och kommer till Xbox One också, så om du spelar Elden Ring på de plattformarna kan du fortsätta spela det här Det kommer att finnas flera olika utgåvor av Shadow of the Earth versionen av spelet, så om du inte har Elden Ring kan du få dem som ett paket, och det finns kommer också att finnas några samlarutgåvor, så om du gillar bra grejer ska du se till att kolla in dem uh och när det gäller de specifika speldetaljerna finns allt i trailern så se till att att titta på den och se vad som finns och se om du kan se något särskilt intressant när det gäller vad den här expansionen kommer att erbjuda fansen, men ja det viktigaste att ta med sig är att Shadow of the Earth 3 kommer ut den 21 juni på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X och S och på PC, så du har en stor sommar framför dig om du är om du är en Elden Ring och ett FromSoftware-fan uh det är all tid vi har men jag ska avsluta eftersom min röst är stadigt går vid denna punkt och uh ja vi kommer att vara tillbaka nu i morgon för nästa och sista avsnittet av GRTV News den här veckan tills dess tack för att du tittar vi ses på andra sidan Ta hand om er alla"

   GRTV News

   Fler

   Videos

   Fler

   Filmtrailers

   Fler

   Trailers

   Fler

   Events

   Fler