LIVE
HQ
logo hd live | Children of the Sun
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   Videos
   Suicide Squad: Kill the Justice League
   HQ

   GRTV News - Warner Bros. blev besvikna över försäljningen av Suicide Squad: Kill the Justice

   Spelet har inte levt upp till försäljningsförväntningarna, vilket bekräftas av underhållningsjätten.

   Audio transcriptions

   "Hej alla och välkomna tillbaka till en ny vecka med GRTV-nyheter. Idag ska vi prata om något som började göra rundorna tidigt eller sent förra veckan, ska vi?
   Det gäller Suicide Squad Kill the Justice League, som är en av de största lanseringarna i februari, trots att den inte har varit ute i en hel månad än.
   Warner Brothers, som är ett slags moderbolag till Rocksteady, som utvecklade spelet, har redan gett sin syn på spelets prestanda."

   "Det har egentligen bara varit ute i några veckor, men Warner Brothers har redan sagt i ett finansiellt samtal att spelet inte har motsvarat förväntningarna, vilket inte är särskilt förvånande med tanke på de, jag skulle vilja säga medelmåttiga, men mer nedslående recensioner som det fick, samt det faktum att vi ser ett mycket begränsat antal personer som spelar spelet på de plattformar där vi kan se spelardata, till exempel Steam."

   "Så med det som bakgrund, låt oss dyka vidare.
   Suicide Squad Kill the Justice League nådde inte upp till Warners förväntningar. Inga siffror gavs vid det finansiella samtalet, men jämförelsen med samma period förra året lämnar inget utrymme för tvivel.
   Detta kanske inte kommer som någon större överraskning, men det verkade uppenbart för oss alla att Suicide Squad Kill the Justice League skulle bli en flopp."

   "Förutom alla brister i design och spelupplägg som vi påpekade så väl i vår recension, hade Rocksteadys spel en katastrofal förhandsrelease och varken konsol- eller PC-spelare ställde upp för att stödja spelet.
   Jag sa att det verkade uppenbart för oss alla, och nu har vi ett bevis på det tack vare ett möte med investerare på Warner Brothers.
   Bolaget har rapporterat att Suicide Squad Kill the Justice League inte har levt upp till våra förväntningar sedan lanseringen tidigare under kvartalet, så vår spelverksamhet står inför en svår jämförelse med föregående år under det första kvartalet, säger Gunnar Wiedenfels, finansdirektör för Warner Brothers Discovery."

   "Vid den här tiden förra året lanserade Warner Brothers Hogwarts Legacy, som blev det bäst säljande spelet 2023 i USA baserat på dollarförsäljning, och jag tror att det är samma sak i Storbritannien också.
   Så jämförelsen från år till år kan bli ännu mer smärtsam, om det är möjligt.
   Spelets framtid ser nu ännu mer osäker ut, även om man hoppas att ankomsten av DSL-innehåll som The Joker eller Mr Freeze kommer att uppmuntra vissa spelare att ansluta sig till live-tjänsten."

   "I vilket fall som helst ser det inte ut som om denna grupp kommer att överleva mycket längre i det nuvarande sammanhanget.
   Så ja, enkelt uttryckt går det inte särskilt bra för Suicide Squad Kill the Justice League.
   Vi är inte helt säkra på hur det går på konsolerna, eftersom vi aldrig riktigt får se spelardata på PlayStation och Xbox."

   "Det är något som vanligtvis hålls hemligt.
   Generellt sett kan du se om ett spel går bra om du går in i butiken och ser att det är bland de 10 bästa spelen i din region, vilket inte direkt är ett särskilt användbart sätt att se på saker och ting.
   Vad vi kan göra är dock att gå till Steam och använda SteamDBCharts-plattformen, där det just nu, återigen, bara har gått tre veckor sedan spelet lanserades."

   "På Steam är det mindre än tusen personer som spelar, och det är toppbelastning dygnet runt.
   För närvarande är det färre än 400 personer som spelar spelet, och vid den absoluta toppen, runt lanseringen, nådde det cirka 14 000, Med tanke på att Helldivers ständigt måste uppdatera sin serverkapacitet till över 800 000 vid den här tidpunkten, är en toppnotering på Steam på mindre än 13 500 ganska dyster."

   "Ja, det stämmer. Och sedan finns det också användarrecensioner, som säger att 78,76% av de positiva.
   Men det är värt att säga att allt du behöver göra för att lämna en användarrecension är att äga spelet.
   Så jag skulle inte nödvändigtvis se användarrecensioner som en särskilt tillförlitlig sak.
   Men ja, den långa historien kort är att Warner Bros. inte är så nöjda med Suicide Squad Killing Justice League just nu, vilket är något jag inte tror att många skulle bli alltför förvånade över."

   "Det verkade redan som att spelet skulle få det tufft och att det skulle behöva trotsa förväntningarna för att lyckas, ska vi säga.
   Men hur som helst ser det inte ut som om spelet går så bra. De kanske kan ändra på det, men personligen tror jag fortfarande att så fort Roxanne behöver säga att det här inte fungerade, så kommer vi att gå vidare till nästa spel.
   I likhet med vad jag fortfarande hoppas att Arcane gör med Redfall, istället för att spendera år och år på att försöka fixa det spelet, använd dina resurser på annat håll, gå tillbaka till vad du vet, och gå tillbaka till vad du är riktigt, riktigt, riktigt bra på för båda studiorna, enspelarberättelser."

   "Så förhoppningsvis är det så. Annars, om de försöker vända på det, se till att hålla dig uppdaterad med mer information.
   Vi vet att Suicide Squad kommer att utökas med andra karaktärer som Jokern, Mr Freeze, till synes fågelskrämmor där inne också.
   Men återigen, du kan läsa mer om allt detta på din lokala spelrättighetsregion."

   "Men annars är det all tid vi har i dagens avsnitt av GRTV News. Vi kommer tillbaka nu i morgon för nästa, så håll ögonen öppna för det.
   Tills dess hoppas vi att ni får en trevlig måndag, så ses vi på andra sidan. Ta hand om er, allihop."

   GRTV News

   Fler

   Videos

   Fler

   Filmtrailers

   Fler

   Trailers

   Fler

   Events

   Fler