Svenska
Gamereactor
Videos
The Last of Us (HBO Max)
HQ

GRTV News - The Last of Us Säsong 2 utökar rollbesättningen med fyra nya stjärnor

Manny, Mel, Nora och Owen har alla fått roller i TV-serien.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till det första avsnittet av GRTV News den här veckan.
Idag ska vi ta upp något som hände i slutet av förra veckan när det gäller The Last of Us.
Vi pratar ganska mycket om The Last of Us-showen på GRTV News, men jag tror att det beror på att det är en ganska populär grej."

"Men hur som helst, vi fortsätter den typen av ansträngningar idag genom att prata om olika nya skådespelare som har lagts till i besättningen för säsong 2.
Fyra nya roller har fyllts av karaktärer som du kanske känner igen om du har spelat spelen nyligen, om vi säger så.
Och de kommer från en mängd olika områden eller har erfarenhet från en mängd olika andra stora produktioner."

"Så med detta som bakgrund kan vi börja.
Stjärnor från Top Gun Maverick, Runaways, Uncharted och Heartland ansluter till The Last of Us säsong 2.
Vi vet äntligen vilka som spelar Owen, Mel, Manny och Nora i serien.
Inspelningen av The Last of Us säsong 2 började för ett par veckor sedan, så PlayStation Productions och HBO House bestämde sig för att bekräfta några fler skådespelare innan de läckte ut."

"Max X account har meddelat att Danny Ramirez, Top Gun Maverick and the Falcon and the Winter Soldier, Ariella Berra, Runaways och How to Blow Up a Pipeline.
Tati Gabrielle, Uncharted och The 100 och Spencer Lord, Heartland och Family Law har anslutit sig till säsong 2 av The Last of Us som Manny, Mel, Nora respektive Owen.
Ingen av dessa kommer att spendera mycket tid med Pedro Pascals Joel eller Beryl Ramseys Ellie i denna säsong som förväntas starta i början av 2025 eftersom de alla är en större del av Abbys, spelad av Caitlin Dever på Life."

"Så ja, du känner förmodligen igen dessa karaktärsnamn om du har spelat det andra spelet nyligen.
Det är de som följer Abby när hon ger sig ut på ett slags hämnduppdrag mot Ellie.
Vilket innebär att de har en liten koppling till Ellie och Joel också.
Men de är bara korta. För det mesta kommer dessa karaktärer, dessa skådespelare, att tillbringa mer tid med Caitlin Devers Abby när hon ger sig ut på sitt uppdrag."

"Men ja, som Eric uttrycker det i nyheten där, The Last of Us säsong 2 är förmodligen tänkt att släppas någon gång i början av 2025.
Så vi förväntar oss, ja, produktionen är liksom pågående och sedan förväntar vi oss att säsongen släpps om ungefär ett år.
Och eftersom det andra spelet är större än det första, särskilt med fler utforskningsinsatser och så vidare, tror jag att det finns en tanke om att det kommer att delas upp i ett par säsonger."

"Vilket förmodligen är bra eftersom vi inte har Last of Us Part 3 ännu och om de producerar TV i den här takten kommer vi inte att få tillräckligt med tid för Last of Us Part 3 att komma ut och sedan för dem att göra det till en TV-serie om de har för avsikt att göra det.
Kanske blir det ingen Last of Us Part 3, kanske slutar de producera serien, kanske går de in i Game of Thrones-eskriten med en TV-serie i spelet eller TV-serien, källmaterialet, om vi säger så, eller olika typer av saker.
Jag vet inte riktigt. Det är väldigt ovanligt hur de hanterar det här och hur de kommer att gå vidare i framtiden."

"Men ja, det här är all tid vi har på dagens avsnitt av GRTV News. Vi är tillbaka i morgon med nästa avsnitt för veckan.
Så tills dess hoppas jag att ni njuter av resten av måndagen och att vi ses på andra sidan. Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler