Svenska
Gamereactor
Videos
The Witcher
HQ

GRTV News - The Witcher Säsong 4 rekryterar några stora skådespelare till sin rollista

Vi har uppdateringar om vilka som kommer att spela Stefan Skellen, Leo Bonhart och Zoltan.

Audio transcriptions

"Hej och välkomna till en annan GRTV News, jag är Alex som vanligt tar dig genom de senaste och bästa inom allt från spel, utrustning, teknik och underhållning den här eftermiddagen.
Och om du gillar vad du ser och vill se mer, kan du som alltid kolla in Gamereactor oavsett var du får det ifrån, med filmrecensioner, spelrecensioner, förhandstittar på spel, exklusiva innehåll och nästan alltid så mycket mer. Men låt oss utan vidare dröjsmål gå över till dagens nyhet, vi pratar om The Witcher. Förmodligen en av de mest kontroversiella TV-serierna som Netflix har just nu eftersom den får många visningar men jag tror att många människor, särskilt fans av originalverken och böckerna, verkligen, verkligen föraktar den. Jag skulle inte säga att jag föraktar det, jag är mer i mitten av Witcher, jag skulle säga att domnad acceptans är känslan jag har för den. Men i vilket fall som helst har vi fått några nya skådespelare till säsong 4. Säsong 4 kommer att bli en mycket intressant säsong eftersom det är den första säsongen utan Henry Cavill, The Witcher utan The Witcher? Ja, de ersätter honom med Liam Hemsworth om ni inte visste det. Och vi har fått ytterligare tre skådespelare till i Luke, Ursäkta, James Purefoy, Charlto Copley och Danny Woodburn. De kommer att spela Stephan Skellen aka Tawny Owl, Zoltan Chivay och Leo Bonhart med Charlto Copley spelar Bonhart och Woodburn spelar Zoltan och Skellen spelas av James Purefoy. Många namn."

"Stephan Skellen är som en spion. Om du inte vill ha Witcher spoilers faktiskt, om du inte vill vill veta vilka dessa människor är, stäng av nu antar jag, du har fått nyheterna, du har fått det faktum att dessa människor kommer att spelas av dessa människor. Ja, James Purefoy, känner förmodligen igen honom från något. Så fort du ser hans ansikte vet du, jag har inte hans ansikte här tyvärr, men så fort du ser hans ansikte vet du vad han har varit i. Han har varit med i saker som HBO:s Rome, han var med i A Knight's Tale är något som jag minns honom från, han var med i Altered Carbon lite grann, han har varit med i en massa saker. Danny Woodburn brukade spela Kramers vän Mickey i Seinfeld är förmodligen där du skulle känna igen honom mest från. Sedan kommer han att spela Zoltan Chivay och sedan Sholto Copley, du förmodligen känner till från Chappie, District 9, Elysium, den typen av filmer som han är i. Han fick sin genombrottssuccé med District 9. Men ja, jag tycker att de är ganska bra rollbesättningar om jag ska vara ärlig. Det är alltid trevligt att se att Witcher på något sätt lyckas få in en hel del stora namn, som dessa är stora namn. De kanske inte är Leonardo DiCaprio som Geralt eller något liknande, men det är ganska stort att se denna TV-show få dessa stora namn. Vi kommer att måste bara se om historien faktiskt kan hålla upp. För att vara ärlig trodde jag inte att säsong 3 var så dålig. Det irriterar bara många människor, The Witcher, eftersom det inte är lika bra som den kunde ha varit, vilket jag förstår, men samtidigt gör Netflix vad Netflix gör och det kommer alltid att göra, jag tror åtminstone, typ av medelmåttiga saker. Jag vill inte att Netflix verkligen har slagit det ur parken på ett sätt som HBO gör på ganska länge. Men ja, låt mig veta vad du tycker om The Witcher. Är du förväntansfull inför säsong 4? Vad tycker du om dessa rollbesättningar? Låt mig veta allt det och mer så ses vi i morgondagens GRTV News-video. På återseende."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler