Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Twelve South Air Fly Pro (Quick Look) - Bli trådlös var som helst

Denna fiffiga gadget låter dig använda trådlösa hörlurar med vilken enhet som helst, förutsatt att den har ett hörlursuttag i första hand.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till ännu en Gamereactor Quickbook.
Du kanske har stött på detta, även om vi gradvis utvidgar våra tekniska horisonter, att när du kör en äldre bil, eller använder underhållning ombord på en flygning någonstans, eller om det råkar finnas en analog ljuduttagssignal som du vill konvertera till något trådlöst, som Bluetooth."

"Det finns massor av olika produkter som gör det, men en av dem som gör det mer tillförlitligt och bättre än de flesta av dem är AirFly Pro från 12South.
Problemet som den här produkten är tänkt att lösa är mycket, mycket enkelt.
Så poängen är att du är i din kompis bil, du kör någonstans, det är en äldre modell, vilket innebär att du inte kan använda Bluetooth direkt i högtalarsystemet, och du vill lyssna på musik eller en podcast."

"Då tar du med dig din lilla AirFly Pro, det finns en liten skyddsgrej och där Du kan också sätta den på en nyckelring eller något, vet inte varför du skulle göra det, men om du vill kan du bara ta bort den här, och sedan finns det ett litet ljuduttag.
Ljuduttaget är mycket enkelt, tryck in det i ett ljuduttagsgränssnitt och vrid det sedan på, och omedelbart blir det en sökbar Bluetooth-signal som inte bara ett par headset kan, i princip fungerar det på två sätt."

"Ett av sätten är att man kan skicka en Bluetooth-signal från en telefon till en uppsättning högtalare som sedan kan göra det, men det kan också fungera tvärtom.
Du vill fånga upp en ljudsignal som t.ex. underhållning ombord på flygplan och stråla den till ett par hörlurar."

"Och i det specifika avseendet är en cool sak som den kan göra att den kan faktiskt producera två separata Bluetooth-signaler som är helt tidsinställda och ger förlustfri ljud.
Så du kopplar in den här och både du och din vän kan lyssna på samma ljud."

"Det fungerar förresten med telefoner som har samma, som till exempel har ett ljuduttag gränssnitt, så det betyder att ni båda kan titta med hörlurar på något om du sitter i en fullsatt bil eller på en fullsatt plats och vill lyssna på något eller göra något annat som kräver att två uppsättningar headset är aktiva samtidigt."

"Eller så sitter du på en flygplats och väntar på flyget, du har en laptop med en film på, du vill inte använda högtalarna för att störa alla, men ni har båda Bluetooth aktiverat headset med er, då är det här lösningen.
Det är en riktigt cool liten idé och en sak som jag gillar är att ni båda får den här lilla skyddshuva och du får också en liten väska."

"Jag menar att det är fluff för säker, men det hjälper till att lindra sting av att betala runt $ 30, $ 35 för något som det här.
Jag tycker att det är supercoolt och det är något som jag tror att många resenärer åtminstone borde förmodligen har, antingen detta eller i en billigare, eftersom du kan få dessa i typ av billigare modeller från, du vet, mindre kända tillverkare än 12South."

"Tack så mycket för att ni tittade, vi ses i nästa avsnitt."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler