Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News - Disney lägger ut upptagen kommande biolista

2026 ser ut att bli ett absolut brännskadedjur.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Det är en ny vecka och Tja, vi kommer att prata om något som typ av ägde rum över eller mot slutet av förra veckan mer än något annat. Det är måndag morgon, spoiler alert, det finns inte en hel del nyheter som är trasiga än så länge idag. Så det är vad vi kommer att prata om."

"Nu kanske du har hört några rykten om Star Wars Outlaws och vi skulle prata om det, men med tanke på att de har meddelat att en trailer kommer att delas runt i morgon tisdag, kommer vi att prata om det förmodligen på onsdag morgon. Så idag istället kommer jag att prata om Disney eftersom de har skisserat sina teatraliska planer för de närmaste åren och det är verkligen ganska spännande. Det finns många stora filmer från Disney också, så låt oss dyka in och se vad denna massiva produktion produktionsjätten har i beredskap. Disney bekräftar alltså att Toy Story 5, Live Action Moana och The Mandalorian och Grogu kommer 2026. Sommaren 2026 ser nu ut att staplad för Disneys blockbusters. Sommaren 2026 ser nu otrolig ut för Disney-fans eftersom företaget har meddelat att tre av dess mest efterlängtade storfilmer kommer att landa under perioden. Live action-versionen av Moana har fått sitt premiärdatum flyttats fram från en obekräftad tidpunkt 2025 till 10 juli 2026, vilket jag tycker är en bra idé med tanke på att Moana 2 kommer ut senare i år. Toy Story 5 kommer också att gå upp på biograferna den 19 juli 2026 och Star Wars spin-off-filmen, The Mandalorian och Grogu kommer att landa den 22 maj 2026, vilket förhoppningsvis kommer att avsluta Filoni-versumet som de har skapat i flera år. Det är dock inte allt eftersom företaget också bekräftade att Tron Ares kommer att har premiär den 10 oktober 2025. Filmen leds av Jared Leto och är en fristående uppföljare till Tron och Tron Legacy. Vilken av dessa blockbusters ser du mest fram emot att se?
Så ja, Disney har liksom beskrivit en hel del av sina planer. Det är inte, det är en ganska upptagen period av år som Disney har framför sig, särskilt med tanke på när man tittar på på när man tar med den typ av Marvel-filmer som de har planerat. Många av dessa är typ av obetitlade just nu, eller hur? De har faktiskt inte sagt när många av dessa Marvel-filmerna kommer att komma eller vad de kommer att handla om. Så vi måste hålla utkik efter det. Vi vet att Fantastic Four är på väg, liksom Avengers och saker som det, men vi vet faktiskt inte många av de faktiska specifika namnen för många av dessa produkter. Så det är därför jag bara kommer att ta upp detta riktigt snabbt som ger oss en mer sorts förfinad titt på det antar jag. Så låt mig se om jag bara kan göra det lite lite större för alla. Så det här är Disneys slate, Disneys kalender. Så vi har det här år den första Omen är redan här, den kom ut förra veckan uppenbarligen vid denna tidpunkt."

"Idag har vi den här veckan eller den här månaden, den kommande månaden har vi Kingdom of the Planet of the Apes, Young Woman and the Sea, Inside Out 2, Kinds of Kindness, Deadpool och Wolverine, Alien Robin, It's a Real Pain, Moana 2, Night Bitch och sedan Mufasa Lejonkungen. Så det är 2024. 2025 är lite mer hektiskt, Captain America och Untitled Disney som, du vet, jag är inte säker på vad det skulle vara relaterat till. Disneys Snövit, det är live action-filmen med Jag kommer inte ihåg namnet på skådespelerskan, hon som var med i Hunger Games, Ballad of Songbirds and Snakes. Sedan har vi Amateur, Marvel-filmen Thunderbolts och Untitled Disney igen, Illios animerade verk. Det finns Fantastic Four, Tron Ares, Blade, Zootopia 2, Avatar 3. Sedan kommer vi till 2026 och det är här saker och ting blir riktigt galna eftersom vi har en Disney utan titel, en Marvel utan titel, en Pixar utan titel, en Disney utan titel, en Disney, den första Next Avengers-filmen, The Mandalorian och Grogu, Toy Story 5, Moana, en obetitlad Marvel, en obetitlad Disney, en obetitlad Disney, en obetitlad Marvel, en obetitlad Disney animation och sedan en Untitled Star Wars som, du vet, kanske är det Rey som de arbetar på? Jag är inte helt säker. Och sedan 2027, detta är när de uppenbarligen inte har lagt ut vad planerna är 2027 och framåt men det finns några saker som vi vet är kommer, som Avengers Secret Wars, en annan Star Wars-film och sedan Avatar 4 och Avatar 5 kommer ännu senare än så. Och återigen, de satte 28, 29, 30 och 31 här på grund av det är så långt bort många av dessa Avatar-filmer är."

"Men ja, poängen är att Disney har mycket på gång, eller hur? En enorm mängd saker som kommer i framtiden. Så om du gillar att gå på bio och titta på produktionsbolagens projekt och du har mycket att se fram emot i framtiden. Och jag såg att någon faktiskt nämnde att det ser ut som om Disney försöker att upprepa. Jag tror att det var 2019 år 2026 när de har alla dessa filmer, de har som Avengers-filmer som kommer ut och Frozen, Toy Stories, du vet, många filmer och mycket filmer, många franchises, Star Wars och Marvel och allt möjligt som vi har sett dem använda tidigare. Så det är inte precis många av dessa saker som Disney har på gång är inte direkt fräcka eller spännande, du vet, originalprodukter. De är bara en sorts uppföljare, remakes, reboots eller liknande. Så ja, många av Disneys projekt på gång. Och när vi vet mer om var och en av dem, vilket vi förmodligen kommer att veta mer om dem kanske senare i år, faktiskt, om de kommer upp, kommer vi att vara se till att hålla er uppdaterade. Men ja, det var allt vi hade tid med idag avsnitt av GRTV News. Vi är tillbaka nu i morgon för nästa i veckan. Så stanna kvar inställd för det. Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler