Svenska
Gamereactor
Videos
Avatar: The Last Airbender
HQ

GRTV News - Avatar: The Last Airbender filmen får nytt namn, Dave Bautista går med i rollistan

Aang: The Last Airbender går upp på biograferna i oktober nästa år.

Audio transcriptions

"Hej och välkomna till en annan GRTV News, jag är Alex som alltid tar dig genom eftermiddagarna senaste och bästa när det gäller spelutrustning, teknik, underhållning, vad du än gillar, vad du än älskar, vi har alltid det här för dig på GRTV News och vi har också det här i det bredare Gamereactor-nätverket som helhet, så om du gillar filmrecensioner, spel recensioner, förhandsvisningar av filmer, förhandsvisningar av spel, exklusivt innehåll, allt detta och mer, se till att kolla ut Gamereactor var du än får den ifrån, men utan vidare dröjsmål hoppar vi in i dagens nyhet som är lite filmgrejer idag, särskilt Avatar The Last Airbender, filmen som kommer ut 2025, den har ett premiärdatum och den har också ett nytt namn, den kommer att heta Aang The Last Airbender, det är en slags fortsättning av Avatar The Last Airbender-berättelsen, inte när det gäller att hoppa på en ny avatar som The Legend of Korra gjorde, utan istället kommer den att ge oss mer Aang, mer Katara, mer Sokka när de blir äldre och i princip ge dem en ny sorts berättelse. Vi har redan sett, hoppar på, du vet, poäng, ledsen att jag är sjuk, ge mig några ursäkter, vi har redan sett några nya berättelser som utspelar sig i samma Avatar-värld, men de har mestadels varit i serietidningar böcker, men Paramount och Nickelodeon har tillkännagivit tre nya filmer, fristående filmer som bara skulle komma ut och ge oss mer information och fler berättelser i universum, och med tanke på att det har gått över 20 år sedan Avatar sändes första gången, är det ganska intressant att vi fortfarande ser, eller jag tror att det är 20 år nästa år, korrekt mig om jag har fel faktiskt, men ja, det har gått lång tid sedan den serien först sändes och den är fortfarande väldigt älskad, till den grad att vi kommer att få se nya filmer."

"Det är dock bara en person som kommer tillbaka från den ursprungliga röstbesättningen, vilket är lite besvikelse, det är Dante Basco-Ezuko, men jag antar att med tanke på att han var en av de äldsta när originalserien sändes, och hans röst har inte riktigt förändrats sedan dess.
förändrats sedan dess, är det logiskt att han kommer tillbaka, medan de andra mestadels var barn när de filmade Avatar The Last Airbender-serien, särskilt skådespelare för Toph och Aang, så ja, det är ganska logiskt att du skulle se nya skådespelare medlemmar. Dave Bautista ansluter sig till rollbesättningen, inte som någon i Team Avatar, men han kommer att vara spela skurken i filmen. Den kommer att släppas den 25 oktober 2025 av om allt går enligt planerna just nu. Men ja, det är alla nyheter som vi har fått hittills, men det är ganska intressant att se att Avatar får så mycket kärlek, även så lång tid efter att den först sändes. Jag menar, folk har fortfarande älskat den, vi har Netflix serie i år för att bevisa att det fortfarande finns en stor publik, och det finns många människor som inte såg den animerade originalserien när den sändes första gången, och som nu vill se efter kanske nya sätt att komma in i den, eller så har de sett den animerade serien sedan den upp, eftersom det alltid har funnits en hype för den. Den anses vara en av de bästa tv-serierna TV-program genom tiderna, och många människor håller med om det, och därför är det en många människor att vilja titta på det. Ja, det finns inte så mycket mer att säga, jag ser fram emot det, Jag tror att det kommer att bli bra. Det finns många av de ursprungliga skaparna knutna till det, och jag tänker, du vet, varför inte? Låt oss se vad de kan göra med Avatar, och vi kommer alltid ha originalseriens medlemmar, så oavsett vad som händer i framtiden har du alltid den där perfektionen från originalet. Men ja, glad fredag killar, låt mig veta vad ni tycker om det här, så ses vi i nästa veckas GRTV News. Tills dess, buh-bye."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler