Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

The Ridge Wallet (Quick Look) - Förvara kontanter och kort tryggare och säkrare

Denna plånbok är utformad för att blockera RFID och är gjord av metall för att säkerställa att du aldrig behöver oroa dig för dina kontanter eller kort.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till ännu en Gamereactor Quick Look.
Ja, det är dags för oss att ta en titt på något från Ridge.
Det är ett företag som har haft en enorm framgång under de senaste 5-10 åren och du kanske ha sett dem som sponsorer på dina favorit YouTubers eller kanaler i åratal."

"Och det finns en bra anledning till det eftersom många av dessa kreatörer och dessa kreativa människor, de kan verkligen förstå vad Ridge gör och de accepterar deras sponsring som ett resultat.
Det här är inte sponsrat eller så, men de gick med på att skicka oss några prover av vad de gör och med tanke på vår erfarenhet av EDC-täckning i allmänhet sa jag ja eftersom Jag tycker att det är väldigt trevligt att vi kan optimera vår utrustning så att vi sparar utrymme och skapa något som också är säkert och det är mycket viktigt för något som en plånbok."

"Och jag vet inte hur det är med dig, men den här är väldigt liten.
Jag bär inte med mig så mycket saker, men jag vill ha en AirTag i min plånbok eftersom Jag tappar bort den och jag vill inte att den ska bli riktigt borta om den blir stulen eller något.
Och jag har också en hel del kort."

"Jag har försökt banta ner det under åren, men det finns vissa saker som jag bara vill ha ha med mig och inte vill ha i en annan plånbok någonstans.
Så jag har mina grunder och jag vill ha dem och de passar alla in här medan det är överlägset minsta plånbok som jag någonsin har haft."

"Låt oss gå igenom exakt vad det här är.
Det är alltså en uppsättning RFID-blockeringsplattor som hålls på plats med den här remmen.
Just den här modellen är i tobaksbrunt läder, men du kan få dem i en mängd olika olika versioner."

"Och om du tröttnar på just den här satsen som du köpte, är detta 140 euro som inte är billigt förresten, men det är precisionsfräst till den punkt där du kan känna att den är tänkt att vara så dyr.
En av de saker som är riktigt häftiga är att sidorna här, det tobaksbruna lädret hålls fast av små skruvar."

"Du kan ta bort dessa skruvar med en skruvmejsel som alla typer av små Philips-huvud kommer att göra men du får en när du köper din Ridge-plånbok, vilket är ett bra litet tillägg.
När du tar bort den kan du sätta på ytterligare sidor om du vill eller som exteriöra plattor till exempel."

"Det är en otroligt liten funktion som innebär att du bara kan anpassa din plånbok som din smak förändras under åren och du kan behålla typ av samma kärnfunktionalitet här.
Den här lilla remmen är naturligtvis också avsedd för kontanter eller liknande."

"Jag gör egentligen inte det.
Du kan också få en myntbricka som passar som ett lite större kort inom dessa två men jag använder inte det heller, jag bär inte med mig kontanter.
För mig är det bara mångsidigheten och den lilla storleken som gör hela skillnaden."

"Nu finns det inte, förutom att det är en korthållare av något slag, finns det inte riktigt någon popup-funktion.
Det innebär att det finns en utskärning här på just den här sidan som gör att jag kan sätta mitt finger där och trycka ut mina kort och sedan hitta det kort som jag behöver i det givna situation."

"Men det är egentligen inte en funktion som gör att de dyker upp i en viss formation så det är lätt att se.
Vissa kortinnehavare gör det.
Nej, jag trycker och sedan dyker de upp utan, från interblockeringsplattorna där och Jag måste ta reda på vilken jag behöver."

"Det är inte den mest eleganta saken men det är funktionellt och betyder också att det finns inte finns något fluff här eftersom en fjädermekanism eller något liknande skulle ta upp utrymme, öka vikten och det är inte vad Ridge försöker göra.
Det finns också en liten metallisk lufthäftningshållare här som du kan, vad jag i princip gjorde var att ta bort det tobaksbruna läderfodralet och sedan sätta i det."

"Det finns några specifika borrade hål här upptill, och jag satte i den här lufthäftan hållaren och sedan satte jag tillbaka den tobaksbruna läderplattan.
Riktigt häftiga grejer.
Du kan få det i olika stilar om du vill men jag tyckte att det här var, vackert är kanske för mycket av en stretch men tillräckligt subtilt så att jag bara kan njuta av det faktum att Jag har bantat ner mitt vardagliga vapen till detta."

"Så väldigt bra.
Vi kommer att ta en titt på andra Ridge-produkter.
De gör också de här små nyckelhållarna och de gör också klockor och vi ska ta en titt på dem i framtida videor."

"Tack så mycket för att ni tittade.
Vi ses på nästa."

Hårdvara

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler