Svenska
Gamereactor
Videos
Invincible
HQ

GRTV News - Skybound letar efter finansiärer för att göra ett AAA Invincible spel

Invincible förgrenar sig massivt som en IP.

Audio transcriptions

"Hej, välkomna till dagens GRTV News, jag är Alex som täcker eftermiddagens senaste och bästa när det gäller spel, utrustning, underhållning, teknik, vad du än gillar, vad du än älskar, vi har alltid här för dig på GRTV News och i de bredare Gamereactor-nätverken. Om ni gillar spelrecensioner, filmrecensioner, förhandsvisningar av spel, exklusivt innehåll och så mycket mer, se till att kolla in Gamereactor var du än får den ifrån. Men utan vidare dröjsmål, vi går in på dagens nyheter och vi tittar på Invincible AAA-spelet. Skybound letar efter finansiärer för att göra spelet. Det har redan kommit in 450 000 dollar för det här spelet, men som vi vet krävs det mycket mer än så för att tjäna pengar."

"Det verkar dock som att Invincible bara kommer att fortsätta rulla framåt. Det är IP som är av intresse för många människor just nu med säsong 2 som just avslutats, Säsong 3 är bekräftad, Säsong 4 och 5 är potentiellt på gång från detta Skybound dokument också. Det har också samlats in 18 miljoner dollar, förresten, från investerare. Det är inte bara de 450 000 dollar som har lagts fram. Men ja, AAA, Invincible-spel. Vi har redan sett videospelet Invincible Atomy som är lite som ett peka och klicka-berättande äventyrstyp och vi har också sett mobilspelet Guardians of the Globe, men det här skulle vara det första stora steget framåt för Invincible in i spelvärlden, in i AAA-spelmarknaden. Vi vet redan att vi kommer att få många Invincible-projekt på gång. Förutom TV-serien finns det en live action-film om Invincible som är på på sparlåga. Robert Kirkman pratar hela tiden om att de bara ska bestämma sig för att de måste se till att de inte trampar TV-serien på tårna. Pratar lite lite om projektet kan vi bara få ett citat här från Republic-sidan."

"Genom att utveckla det här spelet internt under fullständig kontroll av vårt team av franchise-intressenter och Invincibles IP-skapare Robert Kirkman själv, skapar vi ett mycket eftertraktat spel som är garanterat för våra fans av serietidningen, den globala succé-TV-serien och seriösa spelare helt fängslade av den unika Invincible-upplevelsen. Dessutom, genom att skapa detta projekt kommer vi att dra nytta av fördelarna med att vara ägare av IP-rättigheter, utvecklare och förläggare vilket ger ökat värde för våra intressenter. Så i grund och botten försöker de att blidka fans och intressenter lite i det uttalandet genom att säga, du vet, ja vi kommer att fortsätta allt internt och därför kommer alla pengar att gå till de människor som investerar i oss och det kommer inte att bli någon slags blandning av olika idéer eftersom du har Robert Kirkman som liksom övervakar projektet. Jag skulle inte säga att det här projektet kommer att komma ut när som helst eftersom de letar efter investerare och vi vet hur lång tid det tar att göra ett spel nuförtiden. Du skulle förmodligen till och med tänka på nästa konsolgeneration för när det här kan komma ut. Men det är ändå spännande. Människor älskar superhjältespel. Batman Arkham har bara, du vet, dominerat det utrymmet för ett tag, men sedan kom Marvel's Spider-Man från Insomniac också och det finns även Wonder Woman från Monolith att se fram emot. Det finns många superhjältespel där ute men det finns alltid en önskan om mer, som några mindre kända, som Marvels Midnight Suns som var väldigt bra även om det inte var så många som spelade det. Men ändå, du vet, det finns en hel del önskningar och speciellt med tanke på Invincibles popularitet kan jag inte se detta verkligen gå fel eftersom det typ av verkar som en perfekt mesh av idéer verkligen men låt mig veta vad du tycker om ett Invincible AAA-spel så ses vi i morgondagens GRTV Nyhetsvideo."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler