Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Vi har tagit en titt på några av Kingstons nya FURY-produkter (sponsrade)

En blixtsnabb SSD och superkraftfullt RAM-minne ger en kombination av ett-två som säkerligen kommer att ta din dator till nästa nivå.

Audio transcriptions

"Kingston Technology har 35 års erfarenhet av att utveckla minnes- och lagringsprodukter och har 22 av dessa år ägnat åt att skapa produkter som är utformade för spelare och innehållsskapare. Sedan 2021 har den linjen varit känd som Kingston Fury och idag tar vi en titt på fördelarna av en systemuppgradering genom en ny SSD och DDR5-minnesmodul. Specifikt kommer vi att ta en titt på på Kingston Fury Renegade SSD och den nyligen lanserade 6800 MTS DDR5-minnesmodulen från Kingston Fury Beastline. Det är ett välkänt faktum att både en SSD och minnesmoduler är en viktig del av del av en dator. Medan SSD ses som långtidsminnet i en dator som ger dig snabb dataöverföring och snabb dataåtkomst och ökad prestanda, fungerar minnesmoduler som datorns korttidsminne och kommer kan du lagra mer data som måste hämtas ofta. När det gäller solid state-enheter NVMe PCIe Gen 4 är den nuvarande standarden och därför skulle vi vilja ta en titt på på vilken uppgradering ditt system kan få från Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD."

"Enheten anses för närvarande vara en av de snabbaste produkterna på marknaden och därför levererar exakt den boost du vill ha från en modern höghastighets-SSD. Kingston Fury Renegade SSD använder NAND-flashminne med tre celler i konfigurationer upp till 4 TB, vilket ger en läshastighet på 7 300 MBps och nästan samma för skrivning, vilket ger en stor prestandaförbättring för alla spel-, streaming- eller redigeringssystem där ute. SSD-enheten är dock inte bara utformad för PC uppgraderingar. Om du är en PS5-användare har Kingston också tagit hand om dig med Kingston Fury Renegade SSD kommer i två varianter. En fullstor version med kylfläns i solid metall som är perfekt för PS5-användare och en lågprofilsvärmespridare tillverkad av grafen och aluminium för PC-användare. För att göra migreringen från gamla hårddiskar ännu enklare ingår även en kloningsprogramvara på hårddisken."

"När det gäller uppgraderingar med minnesmoduler är det viktigt att poängtera att många fortfarande äger och arbetar med ett DDR4-baserat system och att det fortfarande finns värdefulla uppgraderingsalternativ för att snabba upp hela ditt system utan att behöva byta ut det. Men om du verkligen vill ta ditt RAM-spel upp ett hack eller om du har skönheten i en 4K-skärm som du vill få ut det mesta av skulle vi peka på att uppgradera ditt system till DDR5, till exempel med Kingston Fury Beast DDR5 minne. Kingston Fury Beast DDR5-minnet är, inte helt oväntat, en DDR5-minnesmodul och för dem som som siktar på extra stilpoäng finns även en RGB-version tillgänglig. Minnesmodulerna finns i många olika sorter varav några stöder AMD Expo men alla stöder XMP 3.0 och ännu viktigare hastigheter på upp till 6800MTS vilket är viktigt för AMD-baserade system. Priserna på DDR5-minnen börjar nu nå en jämförbar punkt med DDR4 och med fler och fler system som stöder DDR5 är det det logiska steget att hoppa till ett mycket överlägset system med felkorrigering på disken, dubbla 32-bitars underkanaler för dataöverföring och avsevärt förbättrade strömhanteringskretsar. Kingstons termiska design är en lågprofilerad värmespridare i svart eller vitt som också gör den kompatibel med fler luftkonditioneringar luftkylare på marknaden än de minnesmoduler som har mer flamboyanta värmespridare."

"Kingston råder de flesta PC-användare att sikta på ett 32 gigabyte kit men för att verkligen öka din RAM-spel eller som tidigare nämnts, om du vill arbeta med en 4K-skärm i toppklass, skulle vi peka på ett 48 gigabyte eller 64 gigabyte kit av Kingston Fury Beast DDR5 men det är viktigt att komma ihåg att större inte alltid är bättre och du vill se till att du ökar din hastighet såväl som kapacitet för att få ut det mesta av ditt nya RAM-minne. För spel idag spelar minne och lagring en viktig roll medan du kan rocka en fantastisk CPU och GPU om du inte har en tillräcklig SSD och RAM för att säkerhetskopiera dem kommer du inte att få den prestanda du vill ha. Med hastigheten och kapaciteten hos Kingston Fury Renegade ihop med en snabb DRAM-modul som Kingston Fury Beast kommer du att njuta av snabba laddningstider och behöver inte oroa dig när ditt favoritspel släpper en massiv uppdatering."

Sponsored

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler