Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Film Frenzy: Avsnitt 12 - Är det dags att trycka på panikknappen på 2024 års biljettkassa?

Med en tredjedel av året redan bakom oss diskuterar vi om biljettintäkterna 2024 redan är i fara eller om den långsamma starten faktiskt inte är ett tecken på vad som komma skall.

Audio transcriptions

"Hej allihop och välkomna tillbaka till vad jag tror är vårt 12:e avsnitt av Film Frenzy? Jag är inte alltför ...säker. Om vi säger så här, idag ska vi prata om biljettintäkterna igen, eller hur? Det är faktiskt bara jag och Alex här igen idag. Magnus är inte med oss just nu så det är bara..."

"En tredje födelsedag.
En tredje födelsedag.
Kan du tänka dig?
Otroligt. Vissa människor firar födelsedagar, andra firar födelsedagsmånader och det är helt klart vad Magnus gör. Men nej, idag..."

"Han kallar det inte maj, han kallar det bara Mag.
Men nej, idag ska vi prata om biljettintäkterna av den enkla anledningen att vi nu är en tredjedel av vägen genom året. Vi spelar in den här videon den 1 mars.
Förlåt, 1:a maj."

"1:a maj, förlåt. Ja, vi spelar in den här videon den 1:a maj. Så ja, vi är en tredjedel av vägen genom året och hittills har biljettintäkterna varit, i brist på bättre ord, ganska skit.
Så tanken idag är, är det dags att trycka på panikknappen på biljettförsäljningen?
kontoret? Är 2024 redan i stort behov av förbättringar av biljettkassan eller är det bara har den bara tagit tid på sig att komma igång? Vad tycker du, Alex?
Boy Kills World drog in 1,5 miljoner på premiärdagen, vilket är riktigt dåligt. Som en verkligen, som en bomb, som vi inte har sett maken till på länge."

"Jag tror inte att den kommer att tjäna så bra. Och många av de här filmerna har precis kommit ut, som ingen egentligen bryr sig om. Som med problemet med streaming är att man måste få det att kännas som att gå på bio är den värdefulla upplevelsen, vilket egentligen bara är fallet för ett fåtal filmer. För en massa saker som Anyone But You, den romantiska komedin, gick riktigt bra. Men för mig kan du bara titta på det hemma och du skulle ha exakt samma upplevelse som att se den på bio så länge man inte kollar sin telefon, vilket är, du vet, men vissa människor kollar sina telefoner på en teater. Jag minns att jag tittade på Doom 2 och precis innan duellen i slutet tar han fram sin telefon, kollar tiden, inte ens som, åh, jag har ett viktigt meddelande. Han bara kollar tiden och lägger tillbaka den. Jag tänkte: "Va? Du ska se det här i IMAX. Och man tänkte: "Hur lång tid tar det?
kvar? Vad i helvete...? Vissa, som människor, vill jag inte ha på biograferna. Jag tycker inte att det är dags att trycka på panikknappen för om det är färre människor som går, betyder det att det säkert är de som bara vill se saker på bio. Så jag vill inte ha de människorna på min teatrar. Jag vill inte ha dem där. Om du kollar telefonen, om du, Black Panther som Det är den enda gången, jag vet inte om du någonsin har gjort det, men den enda gången jag någonsin har varit att lägga på luren är till en tjej som sitter mittemot mig på Black Panther."

"Hon var alltid på den och sms: ade. Jag tänkte: "Vad fan gör du?
gör? Jag tänkte: "Du förstör upplevelsen för mig. Jag förstår att du är som, du vet, Jag gjorde det här viskande. Jag var inte som, vad i helvete? Jag var som, kan du inte göra det? För att...
Jag, om du, varför är du här? Så varför är du här? Om du vill gå till din telefon, kan du göra det på ett ställe som inte aktivt stör vad andra människor gör? Och hon satte sin telefon för resten av filmen, men jag var som, vad i helvete gör du? Jag känner mig..."

"att jag låter som Trump, när han säger att Obama tuggar tuggummi.
Hur som helst, jag vet hur du känner för det. Jag tror att alla har upplevt att gå på bio där det alltid är någon som det är alltid, det är alltid ungdomar som inte riktigt förstår att det är lite som, det här är som en helighet. Det är både ungdomar och det är som boomer ålder människor nu. Folk i femtioårsåldern säger bara: "Ja, visst. Jag gav inte, Jag tar fram min telefon och jag förstår att din telefon är världen, eller hur? Den är..."

"världen vid dina fingertoppar. Den är lockande. Det är som nyheter och sånt. Allt som man vill ha, det finns där i en liten skärm som du älskar, som du är beroende av, som du inte riktigt kan få bli av med. Alla är beroende av sina telefoner, men kom igen, det är två timmar. Det är inte, det är inte, du vet, det är inte så mycket. Och du betalade också för att göra det. Ja, det gjorde jag."

"Man betalar för att vara här. Du vet, reglerna, det är som att gå till en swimmingpool och bara liksom, och stänka ner alla. Förstår du vad jag menar?
Vet du vad jag vill säga också? är att jag tror att vi båda är brittiska folket, um, vår upplevelse på bio är en mycket mer förtryckt en än vissa andra platser runt om i världen. Som jag vet, ja. Jag vet, jag vet. Som till exempel när man går och tittar på filmer i Amerika, minsta lilla sak händer, de skriker och ropar. Det är en stor.., spännande sak för oss. Vi går på bio. Ingen säger ett ord förrän man går därifrån. Så är det bara."

"Förutom att den enda gången jag har haft en amerikansk filmupplevelse var när jag tittade på Avengers slutspel, som var som en fem år, fem år, ett par dagar sedan vid den tidpunkt då vi spelade in det här. Och det var där när Iron Man dog. Det var en kvinna, Jag minns inte om jag sa att det var en kvinna som snyftade okontrollerat, som jag, ja, jag hoppas att det var en kvinna. När den där hammargrejen.., det var en annan stor en. Åh, ja... Folk var som, och den, den stora, um, när de alla kom genom portalerna i slutet. Ja, det var, ja, det var en där alla var som, men som hörbara flämtningar. Men ja, Iron Mans död var som en snyftning, som helt otröstlig."

"Det var som om nån hade skjutit sin pojkvän som satt bredvid henne.
Absolut, men just då var jag inte arg över det. Det var någon som var snarkade under en väldigt sen kvällsvisning av Guardians Three, vilket jag får dagtid och jag skulle ha förlåtit det också, för att vara rättvis, men nej, nej, det är en.., vi har alla giltiga poänger, men anledningen till att vi vill prata om det här idag är rätt."

"Är det för att nyligen tror jag att det var både Kung Fu Panda fyra och Godzilla X Kong, the new empire, båda passerade 500 miljoner dollar på den globala box office, eller hur? Ja. Enorma saker.
att fira, du vet, att bryta en halv miljard dollar är en stor sak, oavsett hur, du att göra en film för en halv miljard dollar är fortfarande riktigt bra, särskilt eftersom i båda dessa filmer, om jag har rätt, säger ingen av dem hade som enorma budgetar, som, du vet, som gladiatorer, kanske, men jag tror att det var cirka 120 miljoner. Jag tror inte att det var så mycket för Godzilla, för man måste komma ihåg med Godzilla och Kong, eller hur? De hade bokstavligen inga stora skådespelare, som Dan Stevens är mannen i den filmen och kanske Brian Tyree Henry eller vad han heter, tror jag. Så de sparade nog en mycket pengar på den typen av casting där. Men poängen är att båda dessa filmer gjorde riktigt bra. Och när de passerade 500 miljoner dollar, tänkte jag att jag skulle göra lite research, se hur det går för box office. Och det visar sig att det går helt fruktansvärt. Så 2024, hittills, återigen, är vi en tredjedel av vägen genom året. Där bara åtta filmer som har spelat in mer än 100 miljoner dollar. Av dessa åtta, tre av dem har överträffat 200 miljoner dollar med dem är Kung Fu Panda, Godzilla, och sedan Dune del två är 700 miljoner. Så det betyder att det finns fem filmer som ligger mellan hundra och 200 miljoner med det är Ghostbusters, Frozen Empire, Bob Marley, One Love, The Beekeeper, Mean Girls, och sedan Madam Web, eller hur? Så det visar bara hur det står till med biljettintäkterna."

"för det finns tre eller fyra filmer där som man förmodligen tittar på och säger, "Herregud, det är årets största filmer. Allt annat, ingenting har överträffat 100 dollar miljoner dollar. Det kanske inte låter så märkvärdigt att bara vara en tredjedel av vägen genom året. Det är så det ser ut i kassan. Men 2023, som var en annan typ av objektivt dåligt år jämfört med hur biljettintäkterna var före pandemin, genererade över 50 filmer mer än 100 miljoner dollar. Om man ser det som en jämförelsepunkt skulle det betyda att cirka 16-17 filmer kommer att ha behövt nå 100 miljoner dollar i slutet av den första tredjedelen av året, varav i år var åtta. Så det är hälften så många filmer redan. Nu skulle man kunna gå ut där och säga, ja, du vet, sommaren är alltid riktigt upptagen och senare i år kommer vi att ha några bangers. Det kommer att kompensera det. Jag kan inte komma på någon som förutom Deadpool och Wolverine. Vad har vi? Jag menar, man förväntar sig filmer som, du vet, Kingdom of the Apornas planet. Åh, ja för fan. Jag kan inte tro att jag glömde bort det. Ja, det kommer att bli Furiosa."

"Det kommer en massa stora senare i år, som Mufasa. Venom kommer nog, om Man on the Web kan dra in 100 miljoner dollar, så kan Venom nog dra in 3 biljoner dollar.
Men nej, det finns många stora filmer som kommer ut. Men tror vi verkligen att om åtta månader kommer det att finnas 4 200 miljoner dollar som tjänar, att döma av läget i kassan vid ögonblicket? Jag kan inte se det. Jag kan verkligen inte se det. Jag tror att det här året kommer att bli ett av de sämsta åren för box office på ett tag, vilket är chockerande eftersom 2023 objektivt sett inte heller var ett bra år. Före pandemin pratar vi om 2019, ...fanns det nio filmer för en miljard dollar. Ja. Filmer för 1 miljard dollar. Pandemin år 2021 och 2022 lite annorlunda eftersom de fortfarande kom ut ur den pandemiska eran."

"Men 2023 har vi två personer som tjänar 1 miljard dollar. Och hittills i år har vi inte haft någon, och vi har bara kommit en tredjedel av året. Hur många fick vi 2022?
Jag såg att det var ganska många under 2022 eftersom det var Avatar, det var Top Gun Maverick.
Ja. Det kändes som om vi var tillbaka. Ja, det fanns några bra där, ja. Och i själva verket, jag menar, fanns det totalt 4 100 miljoner inkomsttagare 2022, vilket, du vet, återigen, vi är fortfarande som pandemins baksida vid det här laget. Det handlar inte nödvändigtvis om att gå på bio och människor som inte vill gå på bio 2022. Det är mer bara att det kändes som att det inte fanns många filmer på grund av att produktionen uppenbarligen hade lagts ner och de hade, du vet, det var problemet som 2022 stod inför mer än något annat. Men 2023 var vi tillbaka till en sorts mer av en normalitetsgrej. Och vi såg inte riktigt nödvändigtvis att det översattes i siffror i kassan jämfört med innan. Så man tänker: "2024, det kommer säkert att vara nästa steg framåt för att komma dit. Och hittills är vi så långt ifrån målet att det gör att man verkligen oroad över framtiden för biljettintäkterna. Så jag vet inte. Vad tror du? Är det dags att trycka på panikknappen? Ska vi börja sätta igång varningsklockorna? Biljettkassan är död."

""Long live streamers. Kanske, men kanske är vi bara i en dipp mellan topparna eftersom Marvel-motorn har stängts av nu. Deadpool och Wolverine kommer troligen att göra kanske, förmodligen en miljard dollar eftersom folk vill se den filmen. De vill se Deadpool igen. De vill se Hugh Jackman som Wolverine. De bryr sig inte riktigt om handlingen. Ingen bryr sig egentligen om den bredare kopplingen till MCU-historien just nu för den finns inte. Allt är bara en enda röra. Så de kanske kan ta tillbaka det med den här nya Fantastic Four-eran eller nåt. Jag vet inte om de kan det. Jag tror att det är över. Jag tror att serietidningsfilm är den sortens sak som alltid kommer ut, alltid tjänar pengar, alltid gör Men den eran är över nu. Och nästa chans att få det är James Gunns DCU, för folk vill se Superman. Och det blir ett test. Om folk inte går på Superman, då är det över. Det är absolut över för serietidningsfilmer. Och vi pratade om det här förut om att videospeladaptioner är det nya. Och om det är fallet, eller om det kan vara något annat, det kan vara något som vi inte ens är säkra på ännu som kommer att vara en konsekvent penningtillverkare. Vi har bara inte det i år, tror jag. Vi har inte något som du går, även om alla dessa nya idéer inte fungerar, så har vi den här maskinen som kommer att fortsätta pumpa ut filmer år efter år efter år eftersom Marvel bara har en i år, och det är Deadpool. Och det ses inte ens som en MCU-grej. Det är som en Deadpool-film."

"Så jag vet inte. Jag tror att det alltid finns en chans att den kommer tillbaka. Men återigen.., problemet är att man inte bara måste titta på folk eftersom studiorna släpper Dune 2 kom ut digitalt ganska nyligen, och den har bara gått på bio sedan i mars.
Jag vet inte hur det är med er, men jag minns att jag gick på bio som barn, och..."

"Man måste vänta i sex månader. Ja, sex, sju månader.
Sex till åtta månader för en DVD-utgåva, och du skulle fortfarande se Charlie och chokladfabriken är den jag minns att jag såg som barn, för jag sa: "Jag har sett den, mamma. Varför i helvete är det fortfarande på biograferna? För uppenbarligen, som barn, tänker du bara en gång att du har sett den, har alla sett den, och de kan radera den från tavlan. Men det skulle vara typ fyra månader efter den släpptes, och den skulle fortfarande ha massor av visningar, och den inkomsten är fortfarande riktigt viktig eftersom även om den inte är i IMAX, skulle folk fortfarande förmodligen vilja gå och se Dune 2 igen på bio eftersom den känns som en biografupplevelse mer än den gör något som man kan få en tillräckligt bra känsla av när man tittar på den hemma."

"Och det är där skulden ligger, tror jag, är människor som går, okej, ström är den nya normen, låt oss döda biografer för det. Jag tror att det är en sak som vi har sett, eller hur? Att vi inte har sett produktionsjättar nödvändigtvis räkna ut balansen mellan teater och hemmabio för jag tror att det behövs en skillnad. Så mycket som jag förstår att det förmodligen drar in mycket pengar för dem att, du vet, som Wonka var en stor, eller hur? Den kom ut i december. Jag tycker inte att den gick så bra på biograferna. Den drog in typ 600 miljoner dollar, och sen kom den ut i slutet av januari, så man kunde se den hemma. Jag tänkte.., Det är en sådan omedelbar vändning, det är otroligt. Och jag förstår att det genererar intäkter men det är inte säkert att det nödvändigtvis genererar mer intäkter för då förlorar du alla teatraliska grejer. Jag menar, visst, då antar jag att man liksom samlar all marknadsföring tillsammans, eller hur? För du marknadsför filmen för biograferna och sen ganska mycket rakt för hemvideo på begäran och sånt. Så jag antar att det gör det, typ, föra samman det. Men de minskar ju drastiskt livslängden för de här projekten, medan det tidigare skulle vara som, här är en trailer, filmen kommer ut om åtta månader, du tittar på filmen på bio, den är på bio i två och en halv månad, och sedan måste du vänta åtta månader tills den finns på DVD eller vad som helst. Nu är det som, här är trailern, filmen är ute i fem, sex månader, den finns på hemvideo ett par månader efter det, och så är det med det."

"Det är klart. Så jag vet inte, jag tror att de definitivt måste komma på ett sätt att göra det.
Missförstå mig inte, jag gillar att kunna se en film som jag inte har sett på bio hemma.
Ja. Jag har aldrig köpt en av de där till fullpris, personligen. Du vet, hemmavideon.
Jag råkade köpa "Pushin' Boots - The Last Wish". Jag hade redan sett den på bio. Jag älskar den så mycket. Jag ville visa den för min familj, för jag var som.., Åh, ni kommer att älska den här. Och jag klickade på köp istället för hyra. Och så spenderade jag, typ, 17 pund istället för tre. Så det var en dag då trafiken ringde. Men bortsett från det, ja, jag har personligen aldrig gjort det. Jag väntar hellre tills de är uthyrningsbara eller, du vet, gör en..."

"De kör streamers på samma tid som det brukade ta för dem att komma ut på DVD. Så om man betalar din prenumerationskostnad för Disney Plus eller vad som helst, och som Kingdom of the Planet of aporna vi pratade om tidigare, jag ger det ungefär sex månader innan du kan se det på Disney Plus. Ja... Och Disney är i allmänhet en av de som tar längst tid att komma till också."

"Ja, det är det. Prime Video. De får MGM-filmerna på Prime direkt. De behöver inte vänta, de hoppar över ett hjärtslag. De krånglar inte till det. De behöver dig för att titta på Prime Video eftersom annars, liksom, det är grejen med Prime Video är att det är den som förmodligen är den de flesta människor har bara för att du vill ha Prime för, som, de enkla leveranserna och grejerna som det på Prime Day. Men det är den sak som jag känner att vill att du ska titta på det mest eftersom lägger alltid massor av pengar på Fallout och Rings of Power och allt det här. Och Netflix lägger också mycket pengar på sina grejer. Men det känns aldrig som att Netflix är som, snälla titta på våra grejer, snälla, snälla. Vi vill att du ska göra det. Medan Amazon är som, vi tar ut pojkarna, tar ut Invincible, vi tar ut Fallout, vi tar ut Rings of Power, vi tar fram Wheel of Time. Alla är inte storsäljare, men de är enorma serier. De är enorma projekt och de behöver att du tittar för annars går allt åt skogen av någon anledning, även om det förmodligen inte skulle göra det. Ja... Och det är en annan sak som ja, är det inte så, att dessa dagar, innan vi gick in i pandemin, fanns det en mycket distinkt mellan jättarna inom teaterproduktion och serietecknarna. Ja, det är det. Nu är produktionen äger många av streamers eller så är de partners. De är hand i hand. Ja, som Disney har 20th Century och Disney Plus, eller hur? Så det är allt det. Och de har Hulu och allt det andra saker ingår också. Amazon, MGM Studios kom tillsammans och det är vad Prime Video är. Paramount har Paramount Plus. Jag försöker tänka på en annan produktionsjätte. Lionsgate har en egen."

"De har Lionsgate Plus också, eller hur? De har alla dessa olika, typ, mindre tjänster som de flesta av oss förmodligen inte betalar för, låt oss vara verkliga. Det finns för många av dem. Jag tycker att man får Lionsgate Plus med Prime Video i Storbritannien. Ja, förmodligen. De buntar förmodligen en hel del dem tillsammans. Jag tror att du gör det. De buntar ihop många av dem. Det är lite som Game Pass kommer med, som EA Play och sånt där. Vem fan betalar för EA Play på egen hand? Ja, det är en bra fråga. Det är en annan av de människor jag har pratat med. Men nej, jag tror att det är det som är grejen."

"Eftersom de alla är samlade och eftersom det finns så mycket nära, typ, samarbete mellan streamare och biografer nuförtiden, tar det bort tyngden från biograferna så mycket att man kan förstå varför biljettintäkterna går dåligt. Och det gör det.
Den är desperat just nu. Och jag har alltid sagt att i år tror jag att det finns kanske två filmer som faktiskt kommer att konkurrera och potentiellt vara miljard dollar tjäna pengar. Och jag är övertygad om att det antingen blir Deadpool eller Mufasa Lejonkungen, för jag vet att de filmerna lockar den här publiken, eller hur?
Det är som "Den lilla sjöjungfrun". Lejonkungen tjänade ju en miljard, eller hur? Ja, det gjorde den, Det är den nionde mest inkomstbringande filmen genom tiderna. Den är enorm. Och det är som.., du har sett filmen förut. Den här är värre. Typ, absolut värre. Och hela.., live action, de kallar det en live action remake. Det är bara CGI. Jag vet inte, jag förstår att de tjänar pengar, men de är själlösa och saknar kreativitet."

"Nu får vi en prequel om Mufasa. Jag bryr mig inte. Och jag vet att.., de kommer att tjäna massor av pengar på det ändå, för folk gör inte det, särskilt inte på bio, Det känns som spel, för man är så engagerad i spel. Många spelare är väldigt engagerade i branschen som helhet. Ja, det är sant. Du vet, de läser sin Game Reactor, de tittar på deras GRTV News. De älskar det. Och så kommer de att veta ibland, mycket sällan, men ibland de kan rösta med sin plånbok och förändra saker. Medan filmpubliken inte riktigt någonsin bli insatta. De ser bara vad som visas på biografen och säger: "Okej, vi går in. Och jag tror att film publiken blir smartare, men det är inte nödvändigtvis alla som blir smartare. Det är de fortfarande, den genomsnittliga biobesökaren skulle fortfarande inte bry sig ett dugg om Dune 2, men de hör Lejonkungen."

"Det vet jag. Jag känner till Disney. Jag känner till Disney. Jag kommer ihåg Disney. Det är som medlemmen olika från South Park.
Minns du Disney? Jag minns Disney. Jag minns Lejonkungen. Och sen säger de: "Okej.
Det minns jag. Jag ska gå och se den. Och maskinen fortsätter att snurra. Kanske är det den nya grejen. Det kanske är det nya MCU. Det är bara Disneys remake-universum. Vi kommer att ha som Mufasa och Lilla sjöjungfrun i Disney Avengers. Ja. Vi säger universum, som om det har funnits så många att jag inte vet hur många de har kvar att göra om. Kom ihåg mörka universum? Jag minns det mörka universumet, ja. Vi säger det mörka universumet. Det var aldrig riktigt av marken. Det var bara mumien. Ett enormt universum det där. Men nej, det är definitivt en intressant poäng. Och jag tror att det också finns något att säga om det sätt som filmer släpps. Jag tror att vi har sett det så här långt i år att jag tror att en hel del sorts av indieprojekt som folk normalt inte skulle se inte går bra på bio alls. De som går bra tenderar att gå bra bara i USA, på den inhemska marknaden. Du vet, det finns några som till exempel "Ministry of Ungentlemanly Warfare", som är en Guy Ritchie-film. Så jag skulle ha antagit att den åtminstone skulle ha haft en hyfsad insats i Storbritannien. Ja, det hade den. Och den hade 97% av intäkterna kom från den inhemska marknaden. Och det tjänade 16 miljoner dollar. Så du måste undra vad som hände med den filmen, varför de marknadsförde den så. Det finns andra små..."

"som Lisa Frankenstein-filmen som hade en 99-procentig inhemsk intjäning. Så det finns något som pågår med box office och hur saker och ting är arrangerade just nu och hur saker hanteras, för det är inte hållbart. Och jag tror att vi kanske kommer att välja den här om ett par månader, när vi har kommit halvvägs. Och om inte något betydande har hänt, som att maj är en stor filmmånad. Ja, många stora filmer. Det finns en stor film och sen finns det de andra som tävlar om andraplatsen. Ja, det är det. Du refererar till Rise of the Planet of the Apes eller Kingdom of the Planet of the Apes där. Men det finns, du vet, det finns Furiosa, The Fall Guy, If, Ryan Reynolds, Johns Krasinski regisserade grej, Garfield-filmen."

"Det finns många objektivt stora filmer, eller hur? Oavsett vilka filmer. Garfield...
kommer att tjäna pengar, tror jag. Jag tror att den kommer att bli en bomb. Gör den? Jag sa att den skulle tjäna pengar och sen ifrågasatte jag mig själv, för jag tänkte att barnen älskar Garfield. Och jag sa: "Nej.
barn älskar Garfield på 1950-talet. Vem älskar Garfield nu? Det är en mycket giltig poäng. Så jag..."

"...vet inte. Vi tar upp det här. Varför finns det inga nya barnkaraktärer? Förstår du vad jag menar?
Spongebob är 25 år gammal. Har du inte hört talas om Jojo Siwa? Ursäkta mig, men...
Där är Bluey, Bluey, Bluey, den där killen, det finns en Bluey. När kommer det en Bluey-film?
För att det är det som är populärt bland barn, eller hur? Bluey Skibney Toalett och Cocomelon. Vi behöver filmatiseringar av dem alla. Och då får vi tillbaka biljettintäkterna."

"Du hörde det här först. Alex formel för att rädda biljettintäkterna. Men nej, ja, vi kommer att prata mer om detta troligen i framtiden. Kanske gör vi det i halvvägsparken gör det vid två tredjedelsmarkeringen i slutet av augusti. Jag vet inte, jag vet inte. Vi kommer att prata om det hela snart. Så håll ögonen öppna för mer om det. Och i övrigt har detta varit avsnitt 12, tror jag, av Film Frenzy. Så, ja, vi ses alla på nästa. Alex, ett nöje som alltid."

"Ta ut oss. Adjö."

Intervjuer

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler