Svenska
Gamereactor
Videos
Lord of the Rings: The Hunt for Gollum
HQ

GRTV News - En ny The Lord of the Rings film kommer 2026

Andy Serkis kommer att regissera och spela huvudrollen i filmen igen, till synes som varelsen Gollum.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ännu ett avsnitt av GRTV News. Idag har vi en riktigt spännande, om du är ett stort fan av Midgård. Eller kanske är det en riktigt oroande om man är ett stort fan av Middle Earth. Hur man än ser på det så är det Middle Earth. Idag ska vi prata om en kommande Sagan om ringen-film, som en riktig live action-film som Warner gör, Warner Brothers. Den har Peter Jackson knuten till sig som producent, Andy Serkis som skådespelare och även regissör. Och det är kommer att komma 2026. Så ja, låt oss ta en titt på några av dessa bitar av information om vad den här filmen är."

"Warner tillkännager produktion av filmen Sagan om ringen - Jakten på Gollum med Andy Serkis och premiär år 2026. Filmen kommer att ha Andy Serkis i huvudrollen och regisseras av Andy Serkis och kommer produceras av Peter Jackson. Så Midgård har fortfarande många historier att berätta, både stora och små på den stora och lilla skärmen. Så medan vi håller ett vakande öga på Mammuteposet, The Rings of Power och Prime Video, har IP, som fortfarande är i händerna på Embracer Group, en ytterligare två projekt på gång om Tolkiens universum och Sagan om ringen. Warner Brothers tillkännagav idag produktionen av The Lord of the Rings The Hunt for Gollum, en film om den olycksbådande karaktären i Sagan om ringen. Så utmärkt förd till skärmen av Andy Serkis och Peter Jacksons trilogi. Serkis, trots att han framgångsrikt har fortsatt sin karriär i Hollywood, har han aldrig sagt adjö till sin viktigaste roll. Och nu kommer han att inte bara spela ännu en gång den enda gången, den enda gången Hobbit sänktes av påverkan av den enda ringen, utan även regissera filmen. Andy kommer att ha en kvadrat i släptåg som Peter Jackson kommer att fungera som filmens producent tillsammans med Warners dotterbolag New Line Cinema. För närvarande, just nu är inte mer, inte många fler detaljer kända om projektet, men det är planerat för lansering år 2026. Vi vet att The Lord of the Rings War också är under arbete of the Raurim, en animerad film som utspelar sig 200 år före händelserna i The Hobbits och som ska regisseras av av Kenji Kamiyama. Så här är Gollum. Åh ja, tack Variety. Men ja, där är Gollum."

"Om du inte har sett Gollum förut, bli förvånad om du inte har det, men där är han. Så, ja.., en ganska intressant situation det här. Så ja, det finns massor av olika Sagan om ringen grejer som fortfarande är på gång. Det har alltid varit så att de tog lite tid på sig.
lite av en paus från hela den stora Sagan om ringen-stilen och gick till The Hobbit på 2010-talet. Det var en stor grej med Hobbit-trilogin och så vidare. Så, men ja, vi har aldrig riktigt, Sagan om ringen har aldrig riktigt försvunnit. Det har alltid varit en kassako för Warner Brothers och nu ser det ut som om de redo att försöka mjölka den igen. Så det finns Sagan om ringen, kriget om Raurim, som för närvarande förväntas, jag tror fortfarande att det förväntas komma ut i december."

"Vi har inte fått någon trailer än, men den förväntas fortfarande komma ut i december. Så vi kommer att måste se om den hinner till det datumet. Annars, ja, det här kommer ut 2026. Det kommer att att vara den typ av live action sak. Att döma av titeln, Jakten på Gollum, gör den ser det ut som att det kan vara en uppföljare. Men återigen, vi har inte riktigt fått någon detaljer om handlingen än. Det kan vara nåt som utspelar sig strax före eller under den tiden när Gollum blir tillfångatagen av orcherna i Mordor. I grund och botten vad Lord of the Rings Gollum, det hemska spelet, i princip vad det ser ut att berätta i sin berättelse. Så kanske blir det det eller kanske blir det något efteråt. Jag är inte säker, men Gollum dog i Mount Doom. Du vet, han föll ner i berget och, tja, det är svårt att ta sig upp ur en vulkan när man fallit ner i en, faktiskt. Men vi ska får se vart det här tar honom. Det ska bli intressant att se Andy Serkis regissera i filmen också, för Peter Jackson har för det mesta regisserat alla dessa stora live action-grejerna om Sagan om ringen och Hobbit. Så han överlämnar den plikten till Andy Serkis, som är mycket erfaren inom filmbranschen nuförtiden. Han har inte bara han har varit inblandad i Sagan om ringen och små bitar av Hobbit också tidigare, men Andy Serkis har gjort så många andra stora franchiser på senare tid, inklusive Apes-trilogin."

"Jag tror att han hade en roll i Star Wars ett tag, om jag inte missminner mig. Så det var det som bra. Han är med i The Batman med Matt Reeves som Alfred. Så Andy Serkis är absolut överallt. Massor av enorma saker. Han är enormt erfaren och att regissera är inte något nytt för honom heller. Han har gjort det förut. Så vi får se hur den här filmen formar sig. Jag blir alltid lite tveksam när jag tänker på Sagan om ringen-grejer för jag tror inte att något har lyckats leva upp till Peter Jacksons trilogi. Men Jag ska vara optimistisk. Det här kanske blir den rätta. Kanske blir det här nästa stora grej för Sagan om ringen. Men vi kommer att få veta det relativt snart. Den kommer ut om ungefär två år."

"tid. Så vi kommer att få höra mer information om handlingen och rollbesättningen och sånt före trailers och liknande år 2026. Så håll ögonen öppna för allt det där. Men annars, ja, är det här all tid jag har idag. Det är det sista GRTV News för mig den här veckan. Så håll ögonen öppna för min nästa på måndag. Så tills dess hoppas jag att du njuter av din fredag, njut av din helg och ja, vi ses på andra sidan. Ta hand om er, allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler