Svenska
Gamereactor
Videos
Redfall
HQ

GRTV News - Redfall kommer att få en sista uppdatering

Det kommer att ge offlineläge, Nest och grannskapsförbättringar och justeringar till enspelarläget.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer vi att prata om något som vi har pratat om ganska mycket nyligen faktiskt och det är Redfall.
Nu är Redfall på en riktigt konstig plats, en plats som vi förmodligen inte förutsåg att det för ett år sedan när spelet kom ut. Men Arkane Austin, dess utvecklare, har stängts ner eller håller på att stängas ner av Microsoft och Xbox. Och medan det bekräftades att spelet inte kommer att få någon vidare, du vet, utveckling, det kommer inte att komma ut något nytt innehåll, kommer inte att se expansioner, kommer inte att se som typ av år av förändringar som görs för att förhoppningsvis få Redfall till den position där Arkane Austin ursprungligen avsåg att vara. Vad vi vet är att det kommer att finnas en sista uppdatering innan Arkane Austin stänger ner, innan Redfall är i huvudsak, du vet, i huvudsak pluggen Redfall och spelet är klart och kommer inte att se några ytterligare förändringar. Så det är vad vi kommer att prata om idag. Så ja, Redfall får en sista uppdatering med offline läge och stora förändringar. Arkane Austin kommer att leva upp till sitt ord även om studion har stängts ner."

"Så kort efter att Microsoft bekräftat att Arkane Austin och tre andra Xbox-studior skulle stängas ner, fick vi veta att en massiv uppdatering hade planerats för Redfall. Stängningarna är uppenbarligen fick oss att tro att vi aldrig skulle få se resultatet av det här arbetet, men så är lyckligtvis inte fallet.
Arkane Austin avslöjar att Redfalls sista uppdatering fortfarande kommer. Vi får inte veta när, men uppdateringen kommer att innehålla mycket efterfrågade funktioner som att kunna spela offline, pausa när man spelar ensam, stora förändringar i grannskaps- och nest-systemen och mycket mer. Ett trevligt farväl från Arkane Austin, tack så mycket och jag hoppas få se era namn i eftertexter för fantastiska spel i framtiden."

"Så ja, det kommer en sista uppdatering. Vi vet faktiskt inte detaljerna i den, vi har bara fått höra att, du vet, mer information kommer snart. I huvudsak delades informationen i en tweet där specifikt, åh förlåt, ett inlägg dessa dagar, vi använder inte ordet tweet, men informationen delades i ett ex-post som specifikt sa att det här är de saker som kommer att komma i den här uppdateringen. Men återigen, vi vet inte när det kommer att komma, vi vet inte hur länge det är kommer att vara borta från, vi vet inte detaljerna i det och om det kommer att finnas som en massiv lista över patchnoteringar och, du vet, mindre slags förändringar och buggfixar och allt det där bra saker också. Men vad vi vet är att det är på väg. Så ja, Arkane Austin-gänget, de kommer att göra en sista sak för Redfall innan spelet, innan studion stängs ner helt och hållet och innan spelet är helt färdigt, om man säger så."

"Man kan ju undra lite varför det har tagit så lång tid för den här uppdateringen att komma, du vet, Redfall har inte, Redfall har inte riktigt känts som att det har fått en stor mängd stöd ända sedan det kom ut för ett år sedan. Jag säger det, det har gjorts en del uppdateringar och ändringar till spelet, men Redfall var i ett tillstånd som behövde en stor typ av allvarlig typ av massiv svepande förändringar och det är, du vet, det här verkar vara den som gör det och det går att vara den sista uppdateringen som kommer för spelet också, så lite konstigt när det gäller det där. Men ja, låt oss veta vad du tycker om det, kommer du att kolla in Redfall en sista gång med denna uppdatering i åtanke eller är du klar med spelet och glad att gå vidare från det? Låt oss veta i kommentarerna nedan, annars kommer jag tillbaka i morgon för nästa GOTV News of the Week, så håll ögonen öppna för det och ja, jag ser dig på andra sidan. Ta hand om alla."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler